Categories
Agenda Alegeri D'ale mele News

VIDEO: Mica Oprea, scoasă la înaintare în campanie!

Mica Oprea ! directorul compartimentului juridic al Consiliului Județean a ieșit din CUIB.

Radu Moldovan a pus-o alături și împreună s-au prezentat la liturghia oficiată

de Mitropolitul Andrei Andreicuț. Cu candidatii USL – Doina Pană și Dobra absent nemotivat!

Domnișoara de fier  Mica Oprea a fost transferată la Consiliul Județean după ce liberalii au evacuat-o și au ocupat Prefectura.

Imediat ce a ajuns președinte al Consiliului Județean, Radu Moldovan a luat-o sub aripă, a pus o pilă la București și astfel Mica Oprea a intrat din nou pe funcție.

http://youtu.be/F1L5X0hdjBw

Mica Oprea lucrează de 30 de ani în administrație, a fost secretar al municipiului, subprefect în mandatul lui Szilagyi, pe urmă a fost șef de cancelarie la prefe Florian și de când a schimbat macazul lucrează în subordinea lui Radu Moldovan. În campanile electorală, Mica este scoasă din CUIB și băgată la înaintare la diverse evenimente, probabil pentru a deruta opoziția afișând o piesă de rezistență în staff-ul președintelui CJ.

Citește și:

http://bistritaonline.ro/2012/05/16/doamna-de-fier-se-destaniuie-vezi-un-interviu-cu-mica-oprea/

 

Cosmin Botezat

2 replies on “VIDEO: Mica Oprea, scoasă la înaintare în campanie!”

daca poza este de la slujba la care a fost prezent si mitropolitul……langa D-na Oprea este D-na Pana….sau d-nul Botezat nu o mai cunoaste pe D-na Pana…..

Aici se vede disperarea si setea de putere,atat sunteti de penibili sa faceti campania in biserica,doar acolo este toata prostimea…. 

Leave a Reply