25/09/2017

Oltean provoacă mulțimile! Dă premii celor care scriu poezii anti-USL. Tu ce îi transmiți?

Deputatul Ioan Oltean acordă premii celor care înjură mai tare USL-ul. În versuri, în proză… oricum numai să fie ceva spumos.

Liderul PDL, sfătuit de echipele sale de imagine a găsit o metodă interesantă de a lansa mesaje de campanie și a organizat un concurs pe pagina sa de facebook. PDL se jură că va promova talentele literare astfel descoperite, iar poeziile cele mai tari vor ajunge în paginile ziarelor de mare tiraj și apoi vor fi distribuite în tot județul.

Mesaj de pe pagina de facebook a lui Ioan Oltean

ARDe-I din condei!

Concurs de literatură anti-USL

Membrii echipei mele de campanie susţin că atâta politică au citit în perioada asta încât ar mai citi şi altceva în timpul liber. Aşa că vă invit să le scrieţi şi să le îndepliniţi dorinţa.

Toţi cei care aveţi talente literare şi sunteţi cu inima alături de noi sunteţi chemaţi să participaţi la un concurs de literatură anti-USL.

Trimiteţi creaţiile d-voastră literare, în poezie sau în proză, indiferent de specia literară, numai să fie anti-USL, în mesageria mea privată! Un juriu format din scriitori şi oameni de cultură care sunt cu inima alături de noi va selecta cele mai bune dintre creaţiile d-voastră iar acestea vor fi publicate în ziarele locale cu cel mai mare tiraj şi vor ajunge în fiecare casă din judeţ!

Curaj şi succes! Voi scrieţi şi noi vă ducem în inima cititorilor.

P.S. Popularizaţi, vă rog, dacă aveţi prieteni cu talent literar! Poate descoperim un mare talent, caz în care vom face tot posibilul să îl promovăm!

Probabil din juriul care va desemna câștigătorii vor face parte Alexandru Uiuiu, Vasile Șomlea, Mircea Oliv și alți oameni de cultură cu carnet PDL și cândva directorași pe la diverse instituții…

 

Cosmin Botezat

Comentarii

 1. Rămân îndatorat dacă îmi destăinuie cineva adresa paginii de FB a lui Ioan Oltean. Eu nu am reușit să o găsesc. Poate mă ajută Cosmin Botezat.

 2. Am găsit în cele din urmă pagina:
  https://www.facebook.com/ioan.oltean.963?ref=notif&notif_t=friend_confirmed
  Rămân la părerea mea, că merită premiată orice faptă pro-Bistrița; nu găsesc că e important să fie anti-USL, fiindcă tocmai asta le reproșez de la o vreme celor de la USL, că nu mai spun nimic decât anti PDL, sau acum anti-ARD.
  Înțelegeți, vă rog, că nu ne folosesc 2 tabere de politicieni care sunt unii împotriva celorlalți și atât.

 3. Am găsit pagina. Mai am o postare cu linkul și un comentariu, care așteaptă să fie moderată. Așa vrea măria sa, softul.

 4. Danone Danone spune:

  prosti si atat

 5. Horoba spune:

  rahat pe perje, ba Nelu Mexicanu, tu mai crezi ca poti schimba ceva? Da, daca treaba ar fi invers? Marfa cacalau…Foltene…SIFONULE…

 6. Clampanaru spune:

  Ioan Oltean stie sa se foloseasca de asul din maneca si profita la maxim de campania elecorala. :) Intr-o zi,  ma gandeam daca nu cunva, undeva in viitorul foarte indepartat, romanii vor dori sa-l puna in calendar ca si pe un sfant asa cum au fost declararti si alti voievozi si imparati de catre clerul bisericesc.  Are un CV fara de pata la fel cum ii este si viata,  alba si imaculata. Nimeni nu aduce atingere frumoasei cariere si a facut numai bine sau asa rezulta din cariera fulminanta pe care o are pana in prezent. Nu am vazut pamflete despre domnia sa si nimeni nu indrazneste sa spuna ceva rau. Are catelusii sai in presa bine pusi pe paza si dau din coada  ori de cate ori li se comanda cate ceva. De fapt, nici nu trebuie sa le comande,  intreaga platforma online este la dispozitia PDL. :) Hai sa inventez si eu ceva despre USL poate imi umple si mie contul bancar ca altfel m-au saracit spiritual si moral.  USL-ul e cel mai tare, scoate vaca la vanzare. PDL-ul nu mai pica,  deoarece are asul in maneca. :))