Categories
Auto Business Info-box Lifestyle News

FOTO: EL tăia și spânzura la R.A.R. Tras pe dreapta, Cosmin Wechter se bucură de Merțanele sale!

Cosmin Wechter a condus Registrul Auto Român vreme de șapte ani. După ce PDL, partidul care l-a consacrat a pierdut puterea, Wechter și-a dat demisia de la conducerea instituției și acum are timp să se bucure de Mețanele sale (când nu e în campanie).

Wechter este pasionat de marca Mercedes și deține mai multe modele de care se bucură pe rând. Cunoscătorii le recunosc ușor în trafic după felul în care arată bijuteriile și după plăcuța de înmatriculare ce derivă din prenumele său:  COS.

Fostul director al R.A.R deține un domeniu în Chiraleș, un fel de ranch cu piscină, (ca în filmul Dallas) unde se retrage din tumultul vieții cotidiene și se bucură de pasiunile sale.Este un împătimit al off-roadului și se bucură de vacanțe în locuri speciale, alături de tovarășii lui iubitori de motoare.

După șapte ani de stress la șefia Registrului Auto Român Wechter vede totul ca o eliberare și trăiește din plin această etapă a vieții…

 

Cosmin Botezat

10 replies on “FOTO: EL tăia și spânzura la R.A.R. Tras pe dreapta, Cosmin Wechter se bucură de Merțanele sale!”

Cosminel, mai informeaza-te sau fa-i o vizita la Chirales si fa-ne si noua o poza cu piscina aia inexistenta, iar in legatura cu perioada in care a fost sef la R.A.R, eu cred ca au fost numai vreo 3 ani, nicidecum 7, asa cum dezinformezi tu…Iar intr-o alta ordine de idei, Cosmin Wechter e un baiat de treaba, de ajutor si foarte primitor cu musafirii…cu siguranta te asteapta :)))))))

Dai pace cu saracul om bogat,nu are nimeni treaba cu nenea asta primitor dar mintea romanului cand ajunge in functie e tare complexa,nu poti sa nu furi cand te obliga cei de la partid si atunci te gandesti bine,,daca astia fura eu sa nu fur”.Tipologia de angajat la stat,nu e de azi de ieri este de pe vremea lui ceasca:),in Romania dintr-un salar mai mult de 3000 de lei nu poti castiga sau dintr-o afacere daca nu ai contracte cu statul nu ai cum sa detii atatea masini chiar daca nu au o valoare asa de mare.

Domnul Cosmin Botezat, inainte de a posta un articol informeaza-te mai bine si nu mai scrie prostii…in primul rand poza cu piscina este facuta personal de mine si se afla(piscina) in Sacalaia, jud. Cluj. La Chirales nu exista piscina, dar nu e o idee rea sa se realizeze una (asta ca sa nu fim nevoiti sa mergem asa departe.Cand e gata esti invitat la inaugurare)….in al doilea rand…nu toate masinile care au nr de inmatriculare COS (in Bistrita)sunt in posesia lui Cosmin Wechter.. In al treilea rand nu are nici o legatura cu off-roadul. Deci numai informatii proaste ai ,domnul Botezat… Si sa nu uitam de “domeniul“ de la Chirales…este mostenire de la matusa Tamara(asta cu parere de rau pentru tine ca nu ai asemenea rude). Deci esti invitat la domeniu ca sa vezi ce exista acolo, si sa poti sa scrii si tu un articol adevarat. Si pe langa toate mertanele, Cosmin Wechter mai detine la domeniu si cativa purcelasi, niste gaini, vreo doua tractoare si sa nu- l uitam si pe Barosso…un ciobanesc mioritic de 5 luni.Deci cu parere de rau domnul Botezat cred ca ai avut un moment prost de inspiratie cand ai scris articolul….stai jos ai 4

Catre  administratorii ziarului: testati-l psihologic pe dl Botezat Cosmin. Pe urma faceti cu el si un test de limba romana. Si daca le trece pe amandoua concediati-l pentru ca sigur nu are caracter, e paralel cu deontologia profesiei de jurnalist.

Mai fratilor cei care vb fara sa stie cum e omul asta.Acest om are si el nuste parinti care s-au straduit in viata lor si care din intamplare sau nu sunt sasi la origine si care la chirales isi au pamanturile si tot ce are omul intro-o viata de agoniseala.Asa ca domnule reporter ,Cosmin are tot ce ii trebuie si ce sa ii bucure inima si datorita lui dar si datorita parintilor lui,ca doar nu a fost el cel mai mare hot din romania asta incat sa isi faca tot ce ai descris dumneata asa peste noapte.Daca ai vrut sa scri despre el cred ca daca il sunai si ii spuneai te-ar fi invitat la el sa iti arate ce are si sa iti povesteasca despre el asa cum ii,un prieten care daca poate te ajuta intotdeauna cand ai o problema ,un consatean care nu a uiat de unde a plecat si unde se intoarce si care tot asa la care poti apela oricand si daca poate te ajuta.Si vb de bunuri vreau sa va spun ca lui Cosmin iau placut dintotdeauna mercedesurile si motoarele si avea asa ceva chiar si cand era un om normal din Chirales de care nu stia nimeni peatunci.

ziarist de doi bani ai vrut poate tu sa ai mertanele lui domnul si cind au ajuns la tine au fost metane .ma atit de prosti sinteti ca daca ar durea prostia ati fi clienti permanenti la urgente

PDL-isti folositi de Oltean drept prezervativ de campanie sar ca arsi cand este atacat unul de-al lor. Personajul din poze a fost spagar la RAR si toata lumea o stie. A scapat la mustata de un scandal cu niste autocare. Masinile din poze sunt a lui si casa a fost renovata sau extinsa in ultimii ani, cand PDL a fost la putere. Pura intamplare? Chiar daca parinti sunt sasi, e suspect modul in care a progresat acest individ in ultimii ani. Multi baieti au pasiuni de acest gen, dar nu-si permit astfel de jucarii. Si nici dintr-un salariu de director la R.A.R nu poti sa le cumperi. concluzia e aceeasi pe care o stie toata Bistrita: spagile de la RAR au rezolvat problema banilor. Restul sunt doar fanatisme specifice PDL, ca are parinti sasi, ca are salariu, ca e baiat bun, bla, bla, bla.

Leave a Reply