El e cel mai TARE antrenor de fitness din Bistrița. Vezi ce bine arată tipele antrenate de Sorin Costin!

Pe bune, Sorin Costin e cel mai tare instructor de fitness din Bistrița. Pasionat de culturism și unul din pionierii acestui sport la noi în oraș, antrenorul excelează în acest domeniu. Sportivele pregătite de Sorin Costin arată BESTIAL (de menționat că doamnele din fotografii NU sunt atlete de performanță).

Antrenamentele sunt ucigătoare, dar rezultatele se văd după câteva ședințe sub îndrumarea celui mai experimentat instructor. În rândul cercurilor de fițe, antrenorul Costin e renumit și multe personaje mondene apelează la cursurile private cu el, extrem de eficiente.

Sorin este pasionat de sport si puternic implicat în diverse activitati de profil.

De-o viață angajat al C.S.M și președinte al Asociației Județene Sportul pentru Toți, instructorul Costin este unul din cei mai buni oameni de sport din județ…

 

Cosmin Botezat

Join the Conversation

4 Comments

  1. Numai Botezat asta scrie lucruri interesante in tot ziaru asta care este foarte slab.

  2. Pai pozele aste sunt de 1000 de ani,pe cand era Honoria in voga :)))),punel pe putregai cu pozele de acum,arata mai bine ca atunci,ca doar ,cere 15 lei/luna pentru a alerga pe pista de la Gloria Bistrita.Oricum bravo lui e antrenor bun.

  3. Sorin e un om dedicat si harnic, nimeni nu poate contesta asta. dar de aici pana sa afirmi ca este unul dintre cei mai buni oameni de sport din judet, Dle Botezat este ca si cum ai spune ca cel mai tare om de k1 din judet ar fi Cosmin Botezat. Daca Sorin mai are de a face cu sportul dar nu are studii de specialitate , dumneata nu ai nici o legatura. De ce incercati voi prietenii cu ziarul sa schimbati sistemul de valori in sport? Reperele din sport sunt cu totul altele, cele din distractie prin miscare sunt intradevar cele ce fac parte din universul vostru cultural sportiv

Leave a comment