LIBERTATEA de exprimare fara frontiere :)

Daca tot e Ziua Nationala a Romaniei imi permit si eu sa postez o mostra din libertatea de exprimare vazuta de GURU ADEVARULUI CARPATIC DANUBIANO… :) Nu intervin ca nu vreau sa stric acesta IKEBANA de exprimare perfecta (v. m. bratfalean)
Apel in numele libertatii de exprimare!!!!
Nu ca zic, dar vreau sa spun…de ce sunt unii banati in grupul asta unii jurnalisti din Bistrita? Ar fi foarte bine sa aflam toate punctele de vedere,chiar daca ne suntem antipatici cate unii.

27 noiembrie la 10:49

  • Văzut de 48
  • NewsBn Bistrita iertare pentru repetitie..
  • Cristian Berari La ce jurnaliști te referi, dă-mi nume, eu nu îi banez decât pe cei care sar calul fără să se gândească la urmări, e vorba de cei care în special caută subiecte printre jurnaliști, can-can și bârfă ieftină, deși e plin de subiecte în jurul nostru. Cred că e vorba de comoditate, adică e mai facil să iei de exemplu de pe facebook poze, imagini și informații fără triezi, redactezi sau cenzurezi anumite imagini care țin de familie și strict, prieteni. E-adevărat că există și acea opțiune cu poze private, dar atunci mă întreb de ce mai ai facebook dacă e secret? Soluția ar fi: puțin respect între noi jurnaliștii, față de familiile noastre și poate puțină unitate. Iată că acest grup poate exista și fără atacuri la persoană, dar cu critici pertinente, adeseori dure, dar care păstrează limita decenței. Ca și-n casă și aici e nevoie de curățenie, chiar zilnică!
  • NewsBn Bistrita Chestiunea cu atingerile aduse familiei e pertinenta,obligatorie si o sustin.Mie, de exemplu, daca cineva si-ar permite sa implice membri ai familiei, nu as mai sta la discutie si la cheremul instantelor. Imediat l-as lua de perciuni(pentru inceput) apoi l-as da de pereti. Si tu sti ca nu ma duce capul mai mult de atat! Cine vrea sa aiba treaba cu mine, personal, nemultumit de felul cum arat, cum scriu sau cum gandesc, oricand sunt la dispozitie pentru dialog sau contre de idei. Dar sa nu implice familia, ca-i bai! In ce priveste fotografiile, eu sunt de parere ca atata timp cat sunt publice in mediul online, sunt utilizabile de oricine. Nu vad o diferenta majora intre o fotografie publicata pe facebook si alta facuta de un paparazzo. E normal ca atunci cand faci public, risti sa fie folosita, asa ca toti ar trebui sa ne protejam, cel putin din acest punct de vedere , intimitatea.Sau sa protejam cel putin fotografia.In lipsa unor norme legale, sau a unei clauze de grup, se poate intampla si asta. Tu ai trecut prin asa ceva. Eu nu-mi doresc, asa cum nu-i doresc nici potentialului purice de presa sa incerce…
  • Cristian Berari Să știi că un specimen care se crede jurnalist de can-can, era chiar să fie bătut de un prieten de-al meu, pe stradă, pentru modul tâmp în care și-a argumentat intruziunea în viața privată. I-am spus să treacă pe cealaltă parte a străzii și să-și ocolească victimele pentru a nu deveni el însuși o victimă.
  • NewsBn Bistrita Toate au o limita si limta trebuie sa ne-o impunem noi. Fiecare dintre noi, mai exact. Permisivitatea merge doar pana la un anumit punct.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Discutia asta a avut loc intre cei mai penibili ziaristi din Transilvania: Berari si Chiuzan. Astia doi nu au abordat niciodata un subiect din punct de vedere jurnalistic. Chiuzan se crede independent dar nu a scris nimic interesant in ultimii 5 ani, iar Berari nu face nimic ce tine de jurnalism, doar reclame stupide si emisiuni platite de invitati. Orbiti de orgoliu si penibili din toate punctele de vedere. Pe deasupra mai si semnalizeaza. Of, of

  2. Astia doi au grave complexe si se cred tigrii: ameninta sa nu se ia careva de familiile lor, dar la modul serios nimeni nu ii baga in seama nici macar pe ei. Li se da atentie asa, ca papitoi, probabil si ei nici macar nu-si dau seama. Nevestele lor sunt de compatimit pentru simplul fapt ca dorm in pat alaturi de astfel de fenomene. Saracele doamne. In astfel de cazuri as da o lege ca femeile lor sa-si tina macar un amant. Si le-as da si o pensie pentru ca stau maritate cu acesti jurnalisti inchipuiti. In urma unui control medical atat lui Berari cat si lui Chiuzan li s-ar aplica o camasa de forta sau medicamentatie obligatorie. In societatea moderna ei sunt expozanti ai presei. Trist, domnule, trist !

  3. In discutie nu e vorba de Chiuzan, ci de seful sau sefa de la News BN si de Berari! Tot un Chiuzan dupa frustrarile exprimate, dar anonim. Lasand la o parte rautatile din comentariile anterioare, lucrurile spuse sunt perfect adevarate. Bravo

Leave a comment