FOTO: Păcat sau faptă bună? Ungur oferă cadouri electorale, la ieșirea din Biserică!

Lucian Adrian Ungur și-a băgat oameni care împart cadouri electorale, pe la colțuri. Duminica, la ieșirea din Biserica de la Coroana, credincioșii sunt îmbiați cu mici atenții: o plasă GOALĂ cu chipul și înfățișarea omului de afaceri, un calendar și o scrisoare cu fericirile propuse electoratului său. Numai lapte și miere: terenuri gratuite pentru tineri, locuințe A.N.L, blocarea executării restanțierilor la bănci, benzină ieftină, locuri de muncă și multe-alte utopii.

Dar să nu judecăm pripit și să punem binele în față printr-un un gest de clemență în cazul omului de afaceri, probabil aflat în înșelare. Oare din smerenie și dragoste de aproapele, Lucian Adrian Ungur NU renunță la cadouri, în pragul Sărbătorilor (care culmea se confundă cu Campania electorală)?

Sau cadourile să reprezinte de fapt un gest de mitocănie electorală a celebrului filantrop de Bistrița, care speculează orice moment de a fi notoriu? Oare unde-i adevărul?

 

Cosmin Botezat

Join the Conversation

4 Comments

  1. da-l la masa de ca azi dimineata la orange shop era coada si domnul jurist (teolog si niciodata deputat) s-a bagat in fata ca el se grabeste nu are timp de stat. putea sa stea macar acum in campanie. huu gunoiule

    1. Da ,fraiere uslist tu stateai la coada la alt ghiseu Ungur a intrat la mine fiind o chestiune de abonament busines. Busines este ceva ce tu nici macar nu sti cum se citeste dar sa si beneficiezi de asa ceva. Huuoo imbecil uslist.

    2.  La persoana a II-a singular verbul a sti are forma “stii”. Stiinta de a citi ar presupune si stiinta de a scrie, bunaoara business ( cu 2 s) In rest, apelativele imi plac: “gunoiule”, “imbecil”… Cu siguranta sunteti amandoi academicieni, dimpreuna cu subictul discutiei voastre. La f.f.

Leave a comment