20/08/2017

Caianu Mic: Sute de copii au primit cadouri de la Mos Nicolae

Moş Nicolae a ajuns în toiul nopţii sau dimineaţă la toţi copii cuminti, dar elevii şi preşcolarii din comuna Căianu Mic au avut parte chiar în timpul orelor de curs de vizita moşului. Tânărul primar, Paul Ştir, s-a asigurat că Moş Nicolae nu a uitat în acest an nici un copil.

A făcut tot ce a fost posibil ca Moşul să aducă un zâmbet atât celor mici, cât şi cadrelor didactice. Ideea a prins viaţă datorită bunei colaborări dintre consilierii locali, astfel este 450 de cadouri au fost împărţite de Moş  Nicolae tuturor copiilor care urmează cursurile unităţilor de învăţământ de pe raza comunei.

Imaginile vorbesc de la sine despre reuşita acţiunii, în curând o să urmăriţi pe TV Bistriţa (marti, 11 12 2012, de la ora 20.00) şi  varianta video a materialului care a imortalizat zâmbetele, lacrimile, poeziile, colindele şi emoţia trăită la Căianu Mic atât de cei mici, cât şi de cei mai mari.

 

Geta Singeorzan

Comentarii

  1. Sper ca acest tanar primar, sa se dezvolte la un om de nadejde, pentru comunitatea pe care o pastoreste!Prin harnicie, munca cinstita,neinfluentat de clasa veche, care doar pentru binele lor personale au actionat !!