24/09/2017

FOTO: EA a inventat fitness-ul la Bistrița. Lucia Cotul arată ca-n tinerețe!

Lucia Cotul a adus fitness-ul la Bistrița, în urmă cu vreo 13 ani. La acea vreme a fost o afacere inedită, dar treptat Clubul Symphony Aerobic a crescut și a devenit un nume de referință în domeniu. Lucia Cotul se menține în formă prin sport și trage cot la cot cu elevele sale. Tocmai de aceea, la cei 48 de ani, are un corp de invidiat. Este nelipsită la evenimentele mondene și face parte din juriu la concursul de frumusețe Miss Bistrița.

Pe plan profesional, instructorul de fitness s-a pregătit în Germania și a insuflat și fetei sale această pasiune. Emilia Cotul, fiica ei este studentă la Cluj, dar predă ore de fitness la cele mai fițoase săli. Luci Cotul este o deschizătoare de drumuri, mereu îndrăgită de prietenele sale care îi sunt aproape și care reprezintă prima generație de “fitness-girls” din Bistrița.

 

Cosmin Botezat

Comentarii

 1. Diana Bursan spune:

  Intotdeauna am apreciat-o pe doamna Lucia pentru caracterul puternic pe care il are si pentru ce a facut pentru bistriteni.Feicitari si Emiliei care calca pe urmele mamei ei atat in Bistrita cat si in Cluj!!! Un gand dragut Luci si sper sa ramai mereu cu zambetul pe buze! :)

 2. Detestpolitica spune:

  Bravo,un articol si un personaj demn de jos palaria!!!Bravo bistritaonline,vedeti ca se poate si cu articole de bun gust,acestia sunt oamenii despre care trebuie sa se scrie stiri.

 3. Dan_luci_pop spune:

  Lucia Cotul…..o femeie implinita, puternica, un model demn de urmat pentru bistritence si nu numai, o femeie care respecta si se respecta, o doamna, in adevaratul sens al cuvantului. Bafta in continuare!

  • Blue_eyedgirl_8 spune:

   Mai sunt si alte bistritence ,nu neaparat get beget, care se respecta si CHIAR doamne din toate punctele de vedere,dar care stau in banca lor, sunt discrete,modeste,FRUMOASE si la chip si la suflet.Sunt inteligente!fitness poate face oricine…cum poate asa o femeie sa fie un brand al Bistritei?Vaiiiiiiii
   Dar un medic, un profesor,un adevarat intelectual ” in adevaratul sens al cuvantului” pe cand in Bistrita?

 4. Roxana spune:

  Felicitari! Esti un adevarat exemplu pt femei. Perfectionista, ambitioasa si plina de viata.

 5. Bogdan_rus spune:

  O doamna cu mare bun simt,este implicata in multe acte de caritate fara a se da cu pumnul in piept cum fac toti c…de politicieni!!! Bravo DOAMNA!!!

 6. Luci spune:

  D-na Lucia , eu ma numesc Luci Dragomir , sunt prof. de sport si faceam Fitness in B-ta acum vreo 20 de ani. Imi pare rau  ca nu ne-am cunoscut. Sunt bistriteanca getbeget si am facut sport de performanta mai bine de 40 de ani  in B-ta.In prezent locuiesc in Spania si am 50 de ani.Sarbatori Fericite si numai bine la toti bistritenii.

 7. Lore spune:

  Cu adevarat un exemplu pt orice femeie, o doamna veritabila, felicitari!

 8. Cucu Bau spune:

  si ea si emilia niste hoate

 9. Balaur-adrian spune:

  Din spate liceu, din fata MUZEU.

 10. flori de vise spune:

  FELICITARI SI MULT SUCCES INCA MULT SI BINE..