FOTO: Pe modelul POZE cu MAIMUȚA, politicienii fac ședințe foto în cluburi! Au luat-o razna de tot!

Dorin Dobra și Alin Seserman au înnebunit de tot! Fără simțul penibilului la purtător, mai-nou, politicienii se trag în poză alături de tinerii veniți să se destrăbăleze prin cluburi.

Fetițele de partid, deghizate în domnișoare inocente s-au înghesuit la poză LA PANOU, cu eventualul Parlamentar. Abia atunci poza capătă o valoare oarecare… Dobra cel ghiduș are lipici la fete și s-a pozat îmbrățișat, în timp ce Alin Seserman a fost cam timid și s-a purtat cu ele „ca și cu ouă”.

Pe alocuri s-au mai înfipt Ioan Oltean, Luca Iancu, Eugen Curteanu și alți susținători ai nefotogenicului Seserman, în timp ce Dobra a venit fără aparat de partid și s-a pozat alături de unele eleve de-ale sale… O acțiune electorală, mascată sub pretextul poză cu maimuța. JENIBIL de-a dreptul!

 

Cosmin Botezat

 

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ala cu ochelari seamana cu Dezbracatu . Daca stie sa se uite crucis se poate angaja la carcotasi .

  2. Dacă săracul Alin Seserman pozează stîngaci pentru că aÅŸa i s-a cerut “că dă bine”, micul țap în călduri Dobra freamătă de excitație de cîte ori se află în preajma “pipițelor”, cunoscut fiind ca libidinos ÅŸi “lipicios” cu toate pipițele din facultate ÅŸi din partid, pe care nu se poate abține să nu le pipăie, să nu le strîngă la pieptul lui de piticot ÅŸi să nu le umple de bale în timp ce le “vrăjeÅŸte” cu complimente de doi bani

Leave a comment