Categories
Agenda News

Crețu cel Posac are dureri de fiere! De oftică NU și-a arătat chipul în noaptea victoriei!

Ovidu Crețu e singurul USL-ist care are dureri la fiere! Primarul Bistriței NU și- a arătat chipul în noaptea victoriei USL. Încă nu i-a trecut oftica pe Doinița și deocamdată a preferat să se distanțeze de lumea politică.

În sediul PSD a fost bucurie mare, doar Tanko îi sâcâia pe ultrași, când băga câte o injecție că de fapt Crețu a crescut-o pe Doinița în sondaje, prin faptul că i-a întors spatele. În rest, ironii fine și studii comparative cu rezultatele campaniei de la locale, pe municipiu.

Doina Pană a arătat că e mai sensibilă și a mai întrebat în stânga și-n dreapta: „Oare Ovidiu ce face, să-l sun?” În așteptarea Fiului Risipitor s-au desfăcut șampanii și s-au pregătit cuvinte de consolare. Și brusc „Li s-a părut c-aud la geam, cu degetul cum bate… dar n-a fost el să-l vadă venind ar mai trăi o viață…”

În cele din urmă, Doina Pană s-a retras, cu gândul la Ovidiu care NU mai vine!.. E DUS de-a binelea!

 

Cosmin Botezat

3 replies on “Crețu cel Posac are dureri de fiere! De oftică NU și-a arătat chipul în noaptea victoriei!”

Articolul este cel putin penibil ! Cum ar  fi fost, ca d-l Cretu sa se prezinte umil  sa-si exprime bucuria pentru reusita d-nei Pana ? Ce s-ar mai fi scris daca ipotetic vorbind exista o astfel de situatie ? Ati fi laudat atitudinea domniei sale? Din cate stim, d-l Primar este un om vertical, hotarat si mai ales consecvent, iar lipsa de la sarbatoarea PSD-ului este absolut fireasca . Atitutinea d-lui Cretu este absolut  normala. Anormal mi se pare “tonul” articolului daca nu cumva exista o reala durere de fiere in cercurile politice mai sus amintite…. Daca ne gandim mai bine…..

Sa nu uitam, acest ziar a fost condus de mama lui Blonda de la OJFM,prea iubita idila a lui meseur Oltean :))))))Oricum nici PSD-isti nu sunt departe de ei,diferenta e ca se prostitueaza mai undercover.:)))

Leave a Reply