25/09/2017

VIDEO/FOTO: Radu Moldovan a avut mână bună. Discipolul Dani Suciu ajunge în Parlament!

Radu Moldovan a venit duminica noaptea la sediul PSD să-și felicite discipolul pe care l-a promovat în urmă cu cinci ani. Daniel Suciu a închis colegiul II și va merge în Parlamentul României.

Descoperit de președintele CJ, Daniel Suciu a lăsat meseria de jurnalist și s-a băgat  la Prefectură, unde a fost director la Cancelaria Prefectului. A stat sub aripa lui Radu Moldovan și i-a fost consilier parlamentar timp de două mandate. A mai prins două mandate de consilier județean, șefia Tineretului social-democrat și acum s-a desăvârșit prin mandatul de viitor parlamentar.

În noapte victoriei, Radu Moldovan a recunoscut că a avut mână bună când l-a promovat pe juni Suciu și s-a tras în poză, mândru de discipolul său.

Mai în glumă, mai în serios, Radu Moldovan a zis că pregătește un nou artist pe scena politicii românești și astfel va trăi pururea prin urmași. Este vorba de Bogdan Gruia, purtătorul de cuvânt al Cj, pe care Radu Ochi de Vultur îl vede președinte la Județ, peste ani.

Daniel Suciu (32 de ani), căsătorit; tată a doi copii (gemeni);

Activitate profesională: 2004 – 2007:

jurnalist, şef department politic, Mesagerul de Bistriţa-Năsăud, 2006-2007: corespondent Evenimentul Zilei, ian. 2007 – sept 2007: director Cancelaria Prefectului; 2007 – prezent: consilier prlamentar.

Studii: Master în management politic; Licenţiat în Ştiinţe politice, absolvent al liceului Andrei Muresanu, bilingv română-franceză;

Activitate politică:  2008 – present:

consilier judetean (PSD), lider de grup; 2009 – present: purtator de cuvânt PSD

Bistriţa-Năsăud, 2010: preşedinte TSD Bistriţa-Năsăud, 2010: vicepreşedinte PSD

Bistriţa-Năsăud.

Cosmin Botezat

Comentarii

  1. Detestpolitica spune:

    Hep mafia comunista inca odata :))))si mai plangeti inca 4 ani ca nu o duceti bine:))))

  2. Detestpolitica spune:

    Oare cat v-a dura dragostea asta USL???Pana nu se mai inteleg la bani:)))))Aceasi poveste ca si alianta DA:))))

  3. Diana22 spune:

    la cat o latrat trebuia sa ajunga si el undeva sa manance si gurita lui, si sa apere interesele sponsorilor ,multe succesuri.