VIDEO/FOTO: Mister deputat Dani Suciu, pupat și luat la piept de fetițele din PSD!

Daniel Suciu merge în Parlament, după ce a câștigat detașat alegerile pe Colegiul II. La sosirea din teritoriu, Dani Suciu a fost luat în brațe de colegele de partid și sărutat pe toate părțile. Mândru de victorie, Dani Suciu a petrecut primele ore ale dimineții alături de tinerii social-democrați. A închinat câteva păhărele de vin, a comandat pizza la toată lumea, cu gândul la Parlament și la votul de investire a Guvernului Ponta.

S-a tachinat lejer cu Dan Tanko și a ținut un speech lejer, în care a felicitat-o pe Doina Pană pentru victoria zdrobitoare de pe municipiu.  Dani nu s-a putut răbda și a făcut o vizită inopinantă la sediul PNL de pe Titulescu, unde s-a luat în brațe cu Dolha și cu Deneș. Pupături, strângeri de mână și chicote de bucurie ale celor doi artizani ai USL pe județ.

http://youtu.be/elwlzvLp4Vk

Din START, după ce jură credință patriei, Suciu își va face două cabinet parlamentare: la Bistrița și la Beclean! Asta pentru a fi în mijlocul oamenilor.

Mister parlamentar Daniel Suciu zice că vrea să taie porcul, să se bucure de Sărbătorile de iarnă și pe viitor promite că va gestiona puterea cu INȚELEPCIUNE.

 

Cosmin Botezat

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment