25/09/2017

VIDEO/FOTO: Vezi cum au țopăit PSD-iștii in noaptea alegerilor. Doina Pană a băut șampanie și a lăcrimat alături de partizanii ei!

Bucurie mare azi-noapte la sediul USL de pe Șincai. Doina Pană a serbat victoria cu șampanie, aplauze și speech-uri de parlamentar. Puternic emoționată, deputatul de Bistrița a țopăit și a dansat alături de colegii de partid. A și uitat că Ovidiu Crețu s-a dat lovit și NU și-a arătat figura pe la sediu.

După miezul nopții au venit șampaniile și cheful a ținut până spre dimineață, când au apărut Daniel Suciu și Radu Moldovan.

Bucuria a fost de nedescris, după o campanie infernală în care au câștigat tot ce se putea. Un singur dor au mai avut USL-iștii: să-l scoată DEFINITIV pe Oltean din schemă și să-l trimită pe Pugna în Parlament.

Nu le-a ieșit de data asta, dar asta nu le-a umbrit bucuria de a cânta din toți rărunchii imnul de rezistență: Avem echipă, Avem valoare!…

 

Cosmin Botezat

Comentarii

 1. Adrian spune:

  Bravo. Sper sa faca treaba in parlament pt. ca au o echipa foarte buna.

 2. Corina spune:

  Felicitari echipei USL!!! pacat de d-l Pugna… Felicitari si Aliantei ReDistribuitilor… :)))

 3. Detestpolitica spune:

  Culcate Romane in somnul cel de moarte,in care te-adancira urmasi lui Traian,Basescu de data asta,ca doar in Romania de 22 de ani,a fost un singur guvern,cel al securistilor.:))))))))

 4. Detestpolitica spune:

  Ma intreb ,oare ce surprieze ne asteapta la vremea divortului USL?Ca astia de la PNL ,sunt ca si curvele,daca nu ii inseala partenerul oricum inseala ei, iar PSD-ul,ei le stiu pe ale lor,boieri lor au boierit de cand i-a facut Ceausescu oameni si nu au nici-un farmec sa tradeze,raman pe poziti ca si pana acum.Ma intreb peste 4 ani care v-a fi urmatoarea alianta?Orice este posibil,asa ca mana pe sapa si intoarcerea la boierime,daca fac prosti 7 mil de cetateni, va suparati,dar pe un kg de faina astia sunteti.Bravo Romania!!!

 5. Observator spune:

  Sa bei sampanie in pahare de plastic?!? Curata educatie ! Si pe urma imbratisarea aia mai mult decat protocolara cu Irinel (asa se vede in imagine)……………..?