Categories
Agenda News Recomandate

Dragoste de SORĂ – Maria Anca , alături de Doina Pană în Noaptea Victoriei USL. I-a numărat voturile…

Pentru Doina Pană, sora i-a fost alături la bine, NU la greu. În Noaptea Victoriei, doamna Maria Anca a asistat la numărătoarea paralelă și la centralizarea datelor. Văzând rezultatele, și-a îmbrățișat sora și a sărutat-o cu mândrie.

Sora Doinei Pană este șefa la Evidența Populației și fost acuzată de PDL-iști că trage sfori pentru PSD, din poziția-cheie pe care o ocupă în cadrul Primăriei Bistrița. Au fost doar atacuri de campanie care NU au slăbit dragostea de soră.

„Decizie suspectă înainte de alegeri – Evidența Populației, controlată de sora Doinei Pană

O Hotărâre de Consiliu Local cel puțin interesantă a fost luată cu scurt timp înainte de alegerile parlamentare. În urma acestei hotărâri, șefa Serviciului de Evidență a Persoanelor este nimeni alta decât sora Doinei Pană, candidatul USL la Bistrița. Pentru cei ce nu știu, Serviciul de Evidență a Persoanelor eliberează cărțile de identitate și dispune de o bază de date care îi cuprinde pe toți locuitorii din Bistrița, cu date personale. Toate aceste informații sunt acum pe mâna surorii Doinei Pană, care se visează deputat. Acest serviciu va avea un rol foarte important în ziua alegerile, în 9 decembrie” (citat din comunicatul ARD)

Surorilor, țineți aproape pentru că lumea e dușmănoasă și vrea să vă despartă! Oricum, ați prins doi iepuri: Maria Anca rămâne șefă la Evidența Populației, iar Doina Pană merge în Parlament! Să moară dușmanii!…

Cosmin Botezat

Leave a Reply