DIVA Consuela viseaza cai verzi pe pereti

Din ciclul  ¨Diva Consuela viseaza cai verzi pe pereti¨ avem noutati. Marea diva de carton, mai are putin si devine diva de hartie clasata, isi scoate caracterul si limbajul de mahala pe Facebook, reteaua de socializare unde isi spune toate dorintele si isi pune viata pe perete, pentru a primi un like. Zilele trecute, marele manechin italiano-danubiano-pontic s-a luat la cearta cu o tipa ce isi vede bine merci de treaba ei, o femeie cu o cariera de succes in televiziune, realizatoare de emisiuni pentru copii.
Dupa spusele Consuelei, aceasta ar fi hartuit-o pe diva noastra cu mii de mesaje in care isi apara barbatul, vesnicul Mirco Maschio. Ce a iesit a fost de rasu-plansu. Jigniri si vorbe ca la usa cortului din partea mult prea stilatei Consuela adresate femeii respective, Mihaela Serban. Si asta nu este tot. Sustinatoarele divei, alte dive de carton din micutul nostru burg (printre care si blonda blondelor), au facut front comun pentru a distruge dusmanul, aratand astfel cine detine suprematia frumusetii si elegantei, dar si a lipsei de respect si a bunului simt. Asadar, dragii mei, dupa cum vedeti, focoasa bruneta face ce face si se agata de notorietatea burlacului italian gandindu-se ca poate-poate o sa iasa cumva la rampa, dupa ce a trecut prin asternutul acestuia intr-o noapte.
Un alt episod la fel de comic din viata Consuelei, pe facebook, reprezinta viata amoroasa a acesteia. Si dupa cum spune dansa, printr-o intrebare, sta pe ganduri sa accepte o invitatie in Cancun. Wow, ne-ai lasat masca. Pe bune ca suntem invidiosi rau. Cand ti se face o astfel de invitatie, de la un domn frumos, bogat si cu mult bun simt, nu stai pe facebook sa iti intrebi toti ciumpalacii carora le lasa gura bele si fac muschi la mana dreapta cand se uita la pozele tale, daca sa mergi sau nu. Ci pur si simplu, accepti si mergi in vacanta cu barbatul perfect. Asta in cazul in care exista. Dar te intelegem si te scuzam ca imaginatia iti joaca feste, este sindromul femeilor ce trec prin perioada varstei de 40 +, perioada foarte grea si plina de frustrari si intrebari retorice. Si in acelasi timp imi doresc sa te vad cum te faci de circ si la emisiuni de la posturile mari de televiziune, nu doar la posturile ¨fantoma¨.
Dar pana atunci, imi permit sa iti dau un sfat: de aratat areti bine, pentru varsta ta, si zic sa iti iei un copil de asta de vreo 25 de ani, baiatu´ lu´ tata, care sa iti faca toate poftele financiare, iar tu sa il duci pe culmile extazului. Si asa iti vor disparea toate frustrarile si intrebarile fara raspuns.
aici aveti proba :)
Calaretul Singuratic

Join the Conversation

6 Comments

  1. tare articol, ma intreb de ce oare doriti sa scoateti in evidenta lucrurile urate? :( sau poate asta este meseria voastra :)  Consuela,  dupa parerea mea foloseste un limbaj de cartier cu amprenta italiana si cred ca va avea succes doar intr-o emisiune de umor (daca va obtine o emisiune) unde o duduie cocheta viseaza la barbati virili ce-i cad la picioare. :)))

  2. Pai toata lumea stie ca e o penala frustrata si ei ii place asta :)))Ori si cat s-ar face de cacat pentru ea este ok,are publicitate.

  3. CEL MAI TARE ARTICOL bravo!!! BINE PUNCTAT!!! Trebuie si ea sa se trezeasca la realitate:)) si cine sa-i spuna?…daca nu noi astia muritorii de rand cum ne numeste ea:)) macar voi astia cu trepte mai s-o  treziti la realitate ca ea saraca:))) e vai si amar de ea:))

  4. asta delireaza…..si-ar dori sa o bage in seama unu cu bani, dar e prea expirata  saraca, asta e!Consuelo, zii: PU-LALALA…….

  5. Deci sa nu fiti confuzi! D ul Respectiv Mirco M : Este de aprox de 2 ani in relatie cu italianca : Nicoleta Ghiraldo! Ne relateaza sursele jurnalistice, si chiar facebook! Au o relatie frumoasa si sunt fericiti..Romincele noastre le plac mult sa se laude singure! Precum si acea poza este doar o poza taiata si adaugata se vede clar,cu Dna Mihaela Serban..Dna respectiva in acord cu sursele jurnalitice este cu D nul : Actor Daniel Ganea de la Hollywood!Uitativa si pe net la poze, etc de aprox 2 ani de zile..Nevasat dinsului stie acest lucru,dar asta se cam practica la Hollywood mai nou .: Relatie happy( open mindet)

    Basic Info
    SexMaleRelationship StatusEngaged to Nicoletta GhiraldoAnniversaryMarch 15, 2011

Leave a comment