Categories
Agenda Destinatii News Timp liber

Crețu știe una și bună: Wonderland, Wonderland. Acum face proiecte pentu utilități pe pășune!

Ovidiu Crețu NU se lasă păgubaș cu proiectul drag inimii sale: Realizarea unui parc de distracții în zona Cocoș. În acest sens organizează o licitație pentru desemnarea firmei care va proiecta  utilitățile în Wonderland.

Primăria Bistrița pune la bătaie niște bănuți pentru „Elaborarea fazelor de proiectare la obiectivul de investitii „ Utilitati aferente amplasamentului COMPLEXULUI SPORTIV POLIVALENT din extravilanul mun. Bistrita, localitatea componenta Unirea”. Planificările sunt estimate la 300.000 de lei. Cică, marele complex sportiv Wonderland va cuprinde dotările pentru următoarele sporturi: schi, patinaj, înot polo, baschet, badminton, tenis, fotbal, ciclism, călărie, golf.
Și uite-așa proiectul lui Crețu mai papă niște bănuți de la bugetul local. Alți bani, altă distracție…  Dechilin de Planul Urbanistic Zonal pentru pârtiile de schi din Wonderland care a costat aproximativ 250.000 de lei.
Conform acestor acte, investițiile închipuite de pe Dealul Cocoș presupun amenajarea unei pârtii de schi, a unui telescaun, instalație zăpadă artificială, tunuri de zăpadă și anexă stație de plecare. Conform documentației, pârtia de schi valorează (atenție) opt milioane de euro. Colac peste pupăză, în continuare se realizează hârtii de proiectare a utilităților. Pe pășune!
Sacrificiile primarului pentru visul său sunt URIAȘE: de patru ani încoace Crețu a mers blat cu Armata și a obținut terenul în schimbul unor ANL-uri penru militari, cu chiu cu vai a scos un PUZ, ia bani din bancă, schiază pe Cocoș de Zilele Zăpezii, se dă peste cap și toate de dragul promisiunii fantasmagorice: musai-musai vrea parc de distracții pe pășune!
Cu viteza melcului-turbat, visul lui Crețu prinde contur ca fata morgana și de patru ani încoace picură bani de la buget pentru tone de maculatură.
Cosmin Botezat

3 replies on “Crețu știe una și bună: Wonderland, Wonderland. Acum face proiecte pentu utilități pe pășune!”

Nici mie nu imi place Cretu dar trebuie sa apreciez un om care are un vis si vrea cu orice pret sa si-l implineasca. E adevarat ca noi o sa platim pentru visul lui si ca multi chiar foarte multi bani s-ar putea scurge in buzunarele apropiatilor primarului dar v-om avea un resort pe cinste (sper) si v-or creea noi locuri de munca si v-a da un plus de valoare zonei. Investitiile de genu asta sunt obligator necesare in vremurile astea

Eu, ca si multi alti bistriteni, l-am votat pe Cretu pentru Wonderland si sper sa-l avem cat mai repede. Suntem printre putinele municipii care nu are nici o posibilitate de recreere, mai ales iarna. pt. a merge cu copiii la schi undeva, pe o partie civilizata e destul de dificil si mai ales costisitor. Sper ca macar la anul sa avem partie in Bistrita.

Leave a Reply