Categories
Monden News

FOTO: Senatorul Florian e MOTANUL ÎNCĂLȚAT! Și-a tras cizmulițe ultimul răcnet!

Chiar dacă Oltean i-a pus interdicție pe BMW, senatorul Cristi Florian dă semne de răzvrătire acum! Pe lângă faptul că și-a scos mașina din bârlog, mai nou și-a tras și cizmulițe ca MOTANUL ÎNCĂLȚAT! Cum purtau feciorii când mergeau la horă, doar că adaptate vremurilor noastre.

Cu aceste cizmulițele trendy, Cristi Florian se menține în tendințe și iese din tiparul politicienilor. Dar cu siguranță NU le va purta multă vreme pentru că îi pune interdicție Oltean și la cizmulițe. Îl ia cu texte că vezi-Doamne acum e demintar și nu dă bine, că trebuie să aibă o ținută decentă, alea, alea și îl îmbârligă pe Florian cel Ascultător!
Seful PDL e de de modă veche, și cine nu ascultă e pa-paaaaa din partid! (vezi cum s-au încălțat Liviu Rusu, Botiș, Andreica, Ilieși etc.)… Așa că Florian „Motanul” are de ales: Capul plecat, sabia NU-l taie, SAU unde-ți stau CIZMELE, acolo îți va sta capul!  :)
Cosmin Botezat

2 replies on “FOTO: Senatorul Florian e MOTANUL ÎNCĂLȚAT! Și-a tras cizmulițe ultimul răcnet!”

ha ha ha  doi di-un leu :))) doi papitoi, Cristian chiar daca are cateva fire albe, are frumusetea varstei,  celalat  e babalac :))))) si ciudat rau si la varsta lui poarta blugi???? :))))) ar trebui sa stie ca de la o varsta blugii nu se mai poarta deoarece sunt prea tineresti pt. el. Asa ca,  Oltean sa aibe ciocul mic ca oricum in politica nu mai are nici un cuvant de spus,  e pe post de stalp de veghe, si mai da  si el cate 50 de bani la cate un cersetor care-l suna cu probleme de rezolvat :))))  

Absout penibi.Nu stiu cum Oltean se afiseaza cu astfel de personaje. Spune-mi cu cine te insotesti…Oricum, pacat ca laPDL se promoveaza nonvaloarea. Oamenii cu adevarat valorosi sunt lasati deoparte. Mare pacat decativa oameni de acolo.

Leave a Reply