Dezvaluiri incendiare! Alexandru si Diana Ilie angajati ai Armatei Romane continua afacerile dubioase cu apartamentul balerinului Ovidiu Danci.

familia Ilie in misiune

De Craciun parintii lui Ovidiu au plans, familia Ilie le-a scos casa la vanzare, cer 59.000 de euro!

balerinul Ovidiu Danci de Craciun

De Craciun familia balerinului Ovidiu Danci nu s-a putut bucura de Sfintele Sarbatori, asa ca toata lumea. Problemele cu pierderea caselor au umbrit spiritul Craciunului, lacrimi si durere au fost in sufletul lor. Asta tocmai ca nu si-au vindecat bine ranille complotului pus la cale de doi angajati ai Armatei Romane, Alexandru si Diana Ilie care au fost si prietenii cei mai buni a lui Ovidiu.

Ovidiu la nunta impreuna cu Diana si Alexandru Ilie

Prietenia lor a durat pana ce acesta le-a deschis usa casei lui si printr-o escrocherie l-au lasat pe drum pe el si parintii lui. Acestia au cumparat apartamentul cu 17.000 de euro, cu promisiunea ca o sa-l retrurneze cand familia o sa aiba bani. Dupa ce Ovidiu a participat la Dansez pentru tine, castigand 15.000 mii de euro primul gand a fost sa isi rascumpere apartamentul din centrul orasului. Surpriza socanta a avut cand a aflat ce cei doi soldati s-au transferat la Bucuresti, i-au inchiriat apartamentul cu toate lucrurile sale pe patru ani si au refuzat sa se mai tina de intelegere, verbal cei drept.

Disperarea maxima a fost in vara cand dupa nenumarate incercari de a-si recupera casa, a luat o sticla de benzina si a vrut sa-si dea foc in fata un unitatii militare in care cei doi lucreaza, sperand ca cineva ii va face dreptate .

Puternic mediatizat acest caz in presa centrala, nimeni din presa nu a primit o declaratie oficiala din partea armatei Romane. Cei doi inca sunt angajati la unitatea militara din Bucuresti, ba mai mult familia Ilie s-au gandit sa isi duca planul la bun sfarsit si au scos apartamentul la vanzare si cer 59.000 de euro.

La aflarea vestii parintii au fost devastati inca odata de acest ultim gest al soldatilor. Din surse apropiate ale familiei, acestia ne-au povestit ca mama lui Ovidiu nu mai are lacrimi si starea de sanatate este precara la fel si a tatalui. Aceasta le-ar mai fi povestit cum Alexandru s-a jurat inainte sa faca aceasta intelegere chiar in casa ei, iar acum ei nu vor sa mai recunoasca, exista un Dumnezeu si ne incredem in el. O parte din lucruri inca sunt in casa de pe strada Gheorghe Sincai deoarece familia Ilie au refuzat sa i le returneze.

In cele din urma Ovidiu a trebuit sa apeleze la justitie avand un proces pe rol cu cei doi. Dupa acest episod Ovidiu se pare ca s-a resemnat si isi urmeaza cariera la Bucuresti in trustful care l-a consacrat.

asa arata anuntul de vanzare:

 

anunt vanzare apartament

v.m. bratfalean

Join the Conversation

5 Comments

  1. data viitoare cand ia bani imprumut cu dobanda sa isi plateasca dobanzile si datoria la timp… bravo alex!

    1.  Banii nu au fost cu imprumut si nici cu dobanda, familia Ilia printr-o marsavie i-au lasat parintii in drum. Au cumparat casa si in trei ani Ovidiu trebuia sa ii dea  17000 de euro cu atat au cumparat ei casa plus un teren,daca nu stii Gicule mai bine taci.Iar ei i-au dat o mare teapa, nenorocitii

  2. daca balerinul e asa mare vedeta, cum de n-a stiut fraieru sa faca un act scris? cum adica doar intelegere verbala pt o chestie asa importanta? Si la urma urmei, de ce l-am crede pe balerin si nu pe ceilalti?

  3. Ce tot il mariti la c… pe asta?/ Daca a fost calic si si-a amanetat blocul nu are decat sa sufere. In cazul asta sunt mai multi dar vad ca numai pe cei ce apar la tv ai mediatizati.

  4. Danciu este balerin/ ?Acum aflu asta. Credeam ca este doar o Coana Chirita fara stagiune completa! Sa-i plangem de mila. Romanul spune  cine nu beleset

Leave a comment