Foto: Umor si voie buna – spectacol de excepție la Livezile

Comuna  Livezile prinde viață și din punct de vedere cultural.  Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Căminul Cultural din Livezile a fost călcat de sute de oameni și asta deoarece în această clădire s-a întâmplat ceva, au fost organizate spectacole peste spectacole, baluri și alte întâlniri, fie de lucru, fie pentru distracție.

Potențialul tinerilor din zonă este cunoscut datorită activității susținute a ansamblului Nunta Zamfirei și a coregrafilor, în frunte cu Traian Simionca, ajuns în această vară primar al comunei. Ei bine pasiunea pentru jocul popular, se înțelege extrem de bine cu funcția de coordonare și gospodărire a comunei, cel puțin așa se vede din public. Spectacolul organizat de sărbători la Livezile, mai exact pe 26 decembrie, a fost unul cu totul special, folclorul a fost la el acasă, dar momentele de divertisment, talentul și devotamentul celor de pe scenă a fost surprinzător.

În spatele acestui spectacol s-a ascuns multă muncă, dar preț de câteva ore în căminul cultural atmosfera a fost sufocantă, însă nimeni nu s-a plâns de înghesuială, livezenii și invitații lor au avut parte de un spectacol cum rar mai poți să vezi în mediul rural, iar după momentul cultural artistic s-a încins jocul, fiind organizat un bal, care a ținut până dimineață.

Diseară, de la ora 18:00 puteți urmării pe Tv Bistrița și selecții din spectacolul oraganizat de administrația locală din Livezile cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Geta Singeorzan

Leave a comment