Categories
Afaceri Business Info-box News

Șeful MARE de la Leoni a fost premiat de Crețu. Neamțul a luat plicul cu MIA de euro și a zis că merge în China!

Șeful MARE de la Leoni, Siegfried Reichert a luat premiul de EXCELENȚĂ, un premiu inventat și acordat de Primăria Bistrița. Ovidiu Crețu a motivat că neamțul a făcut treabă bună pentru oraș și merită să I se acorde această distincție.

La concertul de Bobotează, Siegfried Reichert a fost chemat pe scenă și lăudat pentru afacerea Leoni. Neamțul a mulțumit pentru această distincție și a declarat că în ianuarie i se termină contractual și va pleca în China, unde va mai deschide o fabrică Leoni.

http://youtu.be/RlzHA0I1yQY

După aplauze și laude, directorul Leoni l-a așteptat pe Crețu în holurile Casei de Cultură, să-i dea ce i-a promis. Primarul i-a inmânat plicul cu bani și l-a asigurat că treaba e sigură, că presa a fost anunțată și de fapt e un premiu, nicidecum o ATENȚIE (a se citi șpagă). Se zvonește că în plic se aflau aproximativ 1.000 de euro, valoarea stabilită a premiului de EXCELENȚĂ!
Cu plicul, struțul și diploma sub braț, Siegfried Reichert a luat-o agale spre hotel, pe deplin mulțumit că a participat la un concert alături de elitele Bistriței.
Ba mai mult, a încasat și o mie de euro!..
Cosmin Botezat

5 replies on “Șeful MARE de la Leoni a fost premiat de Crețu. Neamțul a luat plicul cu MIA de euro și a zis că merge în China!”

il doare la basca pe asta. Angajatii sunt tratati ca sclavi si numai directorii iau bani. Verificati la ITM cate plangeri sunt impotriva sistemului sclavagist de la Leoni

 Leoni are anual o cifra de afaceri de 650 milioane lei in Bistrita – cati din banii astia intra efectiv in economia orasului si a Romaniei? “neamtul” se plangea de curand ca – cum doamne fereste sa cresti salariul minim pe piata in Romania?? Cum sa faci ceva asa de odios??
Felicitari pentru ca sunteti niste dobitoci lingai mi-e sila

Dragi bistriteni, sunteti doar o colonie de sclavi forta de munca ieftina. Economia Germaniei e sudata de forta de munca ieftina din Estul Europei polonezi, romani, bulgari etc absolut nimic nu se produce “pentru Romania”. Investitorii lu’ peste prajit

Leave a Reply