25/09/2017

Șeful MARE de la Leoni a fost premiat de Crețu. Neamțul a luat plicul cu MIA de euro și a zis că merge în China!

Șeful MARE de la Leoni, Siegfried Reichert a luat premiul de EXCELENȚĂ, un premiu inventat și acordat de Primăria Bistrița. Ovidiu Crețu a motivat că neamțul a făcut treabă bună pentru oraș și merită să I se acorde această distincție.

La concertul de Bobotează, Siegfried Reichert a fost chemat pe scenă și lăudat pentru afacerea Leoni. Neamțul a mulțumit pentru această distincție și a declarat că în ianuarie i se termină contractual și va pleca în China, unde va mai deschide o fabrică Leoni.

După aplauze și laude, directorul Leoni l-a așteptat pe Crețu în holurile Casei de Cultură, să-i dea ce i-a promis. Primarul i-a inmânat plicul cu bani și l-a asigurat că treaba e sigură, că presa a fost anunțată și de fapt e un premiu, nicidecum o ATENȚIE (a se citi șpagă). Se zvonește că în plic se aflau aproximativ 1.000 de euro, valoarea stabilită a premiului de EXCELENȚĂ!
Cu plicul, struțul și diploma sub braț, Siegfried Reichert a luat-o agale spre hotel, pe deplin mulțumit că a participat la un concert alături de elitele Bistriței.
Ba mai mult, a încasat și o mie de euro!..
Cosmin Botezat

Comentarii

 1. Cmuscariu spune:

  E sarac bietul neamt ! Avea nevoie de mia de euro !!

 2. Gel spune:

  Ioi, super slab articolul. Greseala mare a facut sefu ca te-a angajat.

 3. Ioana spune:

  il doare la basca pe asta. Angajatii sunt tratati ca sclavi si numai directorii iau bani. Verificati la ITM cate plangeri sunt impotriva sistemului sclavagist de la Leoni

 4. Sarah spune:

   Leoni are anual o cifra de afaceri de 650 milioane lei in Bistrita – cati din banii astia intra efectiv in economia orasului si a Romaniei? “neamtul” se plangea de curand ca – cum doamne fereste sa cresti salariul minim pe piata in Romania?? Cum sa faci ceva asa de odios??
  Felicitari pentru ca sunteti niste dobitoci lingai mi-e sila

 5. Sarah spune:

  Dragi bistriteni, sunteti doar o colonie de sclavi forta de munca ieftina. Economia Germaniei e sudata de forta de munca ieftina din Estul Europei polonezi, romani, bulgari etc absolut nimic nu se produce “pentru Romania”. Investitorii lu’ peste prajit