FOTO: Oltean a dat agende jurnaliștilor cu mesajul: “Ce v-ați face voi fără mine, dar eu fără voi? “

Liderul PDL Bistrița-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, le-a oferit, luni, jurnaliștilor prezenți la conferința de presă organizată cu ocazia zilei Sfântului Ion, onomastica sa, agende personalizate pe care a scris, printre altele, următorul mesaj: “Ce v-ați face voi fără mine, dar eu fără voi?”.

“La mulți ani, cu drag! Să aveți un an bun, cu bucurii, cu împliniri, cu sănătate, un an în care să fiți în continuare pârghia între noi și electorat, să informați oamenii cu știri corecte, cu adevărul pe care oamenii să-l primească de la voi așa cum l-au primit și până acum”, le-a spus Ioan Oltean jurnaliștilor prezenți la conferință, cărora le-a oferit câte o agendă personalizată și câte un pix, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe coperta agendei scrie “Știrea zilei”, urmată de cele șase întrebări obligatorii la care trebuie să răspundă ea: “cine, ce, unde, când, cum și de ce?”. Pe verso, erau și răspunsurile: “Conferință de presă, vineri, ora 11.00, știrea zilei cu Ioan Oltean. Aveți suficiente file în agendă, dacă nu, ne anunțați din timp. La mulți ani!” și un scurt mesaj: “Ce v-ați face voi fără mine, dar eu fără voi?”, semnat Ioan Oltean.

La finalul conferinței de presă, Ioan Oltean s-a ridicat și a desfăcut o sticlă cu șampanie pe care a turnat-o apoi în cupe și a ciocnit cu cei prezenți.

“Dați-mi voie să le urez tuturor celor care poartă acest frumos nume de Ioan să le dea Dumnezeu sănătate, un an bun, cu împliniri și bucurii. Evident că și celor care sunt pe lângă Ioni”, a spus Ioan Oltean.

El a adăugat: “Sfântul Ioan e patronul meu și am nevoie de ajutorul lui în acest an”, în timp ce deschidea prima șampanie “una albă, curată ca zăpada”.

Apoi, Oltean și-a pus mâna stângă la spate, “că așa servește ospătarul”, și a început să toarne în pahare.

“Sunt ospătarul vostru”, a glumit el.

În aceeași conferință de presă, întrebat unde și-a petrecut Revelionul, Oltean a spus că a stat acasă.

“Nu am fost plecat nicăieri de Revelion. M-am odihnit ca niciodată. Am stat acasă. De Anul Nou, am fost la Feldru (comună de pe Valea Someșului, din Colegiul 3 în care el a fost ales deputat – n.r.) și am băut șampanie cu oamenii din localitatea respectivă”, a spus Oltean.

În fiecare an, de ziua Sfântului Ion, Ioan Oltean organizează la sediul PDL Bistrița o conferință de presă festivă.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Mereu cu zambetul pe buze, acest DOMN PARLAMENTAR….dar unde sunt doamnele PDL-iste pe care le avea mereu in preajma? I s-a intamplat ceva DOMNULUI…varsta sau probabil punga si , si semnatura…care acum valoreaza…. de fapt nu mai valoreaza nici el si nici cei din jurul lui mai nimic. Pacat de oamenii buni pe care ii are acest partid, compromis de fripturisti si oameni fara caracter.

Leave a comment