25/09/2017

VIDEO: A întors-o ca la Brăila! Crețu zice că face ZONĂ de AGREMENT pe Codrișor. Centura de SUD pică!

Primarul Ovidiu Crețu eșuează lamentabil în proiectul centura de sud, care până la urmă s-a dovedit a fi un foc de paie. Povestea a aprins spiritele și se anunțau mișcări de trupe, referendum, miting,  exproprieri, greva-foamei printre ecologiști și alte-cele. În scurt timp s-au format tabere pro și contra acestui proiect FANTASTIC mai ceva ca-n Epoca de AUR, ce prevedea realizarea unei centuri pe traseul  DN 17 Viișoara – pădurea Codrisor – malul Râului Bistrita, viaduct în zona spitalului TBC – Jelna – Ghinda ( zona Poligon) – Livezile. Cost total: 170 de milioane de euro, proiect ce DISTRUGEA dealul CODRIȘOR.
Cu toate că acum, puterea e a USL-ului, Ovidiu Crețu scapă printre degete acest mega-proiect, finanțat din bani europeni. Deja s-a sucit și a zis că revine la planul A și pe Codrișor va realiza o zonă de agrement. (vezi video).
Extrem de abil, Crețu și-a pregătit plasa de salvare și vorbește deja de transformarea Pădurii Codrișor în ZONĂ de AGREMENT.
Primarul vrea să facă apa Bistriței cristalină și abia pe urmă va investi major în proiecte și alte studii privind zona Codrișor.

“Trebuie pornit de la apă, am avut primele discuții cu Radu Moldovan, cu prefectul județului, cu șeful de la Gospodărirea Apelor, cu Ministerul mediului trebuie să limpezim apa Bistriței. Ăsta e primul pas.  În momentul în care apa s-a limpezit,  începem să discutăm de malurile râului, să le amenajăm și începem să urcăm mai departe, în pădurea Codrișor. Eram copil în Bistrița în 1964, apa era curată ca și cristalul. Dacă aruncam o mondea de 5 bani, din alamă, la un metru li jumătate adâncime, o găseam…”  a declarat Crețu, în emisunea lui Berari, de la AS –TV.

Marele Ovidiu Crețu are ACUM toate pârghiile de partea lui, dar RATEAZĂ acest mega-proiect, care dădea chiar în poarta Wonderland, alt vis umed de dezvoltare a Bistriței, care se transformă treptat în fata morgana, la fel ca centura de sud a Bistriței care devine zonă de agrement…
Cosmin Botezat

Comentarii

 1. Anonim spune:

  Botezatule, mana pe lopata si harlet, si ajuta-l pe “dom’  primare”, daca ti-ai mai scos o data banii de-o pita si-un ness la “Kami” pe pietonal, scriind de dumnealui.

 2. ass kisser spune:

  Aceleasi replici, bai Anonim. Pt felul in care il periezi pe dumnealui dom primar meriti O STATUIE IN MIJLOCUL FANTANILOR ARTEZIENE PE CARE LE VA REALIZA Cretu. Daca nu te da afara intre timp pt ca ai aceleasi replici si dai dovada de blocaj intelectual.

  • Anonim spune:

    Botezatule, molfaie-ti linistit pita, da’ lasa-te de cafei, ca iti agita teasta, si suna a gol.

  • TalpaIute spune:

   Ar trebui cercetat acest anonim. 
   Pare unul care face berea Impact bahlita prin anus tv. Si in deriva ratiunii.Da’ nu e vina lui :O)

 3. Marius Balan PER Bistrita spune:

  o schimbare in bine a domnului primar care in sfarsit da dreptate ecologistilor prin afirmatiile facute referitor la raul bistrita. limpezimea lui se poate face intr-un singur fel: inchiderea sau decolmatarea “lacului de agrement”. referitor la centura codrisor, care nu aduce nici un beneficiu bistritenilor, primarul incepe sa gandeasca normal.