25/09/2017

Cel mai tânăr primar din ţară, Paul Ştir, împlineşte 24 de ani

primarul Paul Stir impreuna cu logodnica Tabita Moldovan

Primarul Comunei Căianu Mic, Paul Ştir, este sărbătoritul zilei, împlineşte 24 de ani, motiv pentru care îi urăm şi noi „La mulţi ani!”, multă putere de muncă pentru a-şi putea implementa proiectele atât în plan personal ( poate se însoară) cât şi profesional, dar şi multă sănătate şi momente fericite alături de cei dragi.

primarul Paul Stir la munca- pe teren

Tânărul primar pune baza pe comunicarea cu cei din jurul său, motiv pentru care este foarte activ şi pe facebook, inclusiv de ziua sa. Cel mai tânăr primar din ţară, care a câştigat în vara lui 2012, la doar 23 de ani, mandatul de primar al comunei Căianu Mic, Paul Ştir, şi-a împărtăşit găndurile şi emoţiile cu prietenii săi de pe facebook, de la care a primit foarte multe mesaje.

impreuna cu bunul sau prieten Sorin Hognogi la relaxare

„Dragii mei ,
Azi, 14 ianuarie, implinesc o frumoasa varsta, zic eu, 24 de ani. Ma simt atat de emotionat, de fapt, fiecare aniversare a zilei de nastere este pentru fiecare dintre noi un moment emotionant, dar si de bucurie in acelasi timp. Meditand la acesti 23 de ani, pot sa spun ca sunt presarati cu de toate.

Cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut cu bine peste toate greutatile si problemele cotidiene, dar in acelasi timp am avut parte si de momente si realizari deosebite incercand sa gestionez cat mai bine fiecare situatie creata .Vreau sa multumesc tuturor celor cu care am interactionat in acesti 23 de ani, celor alaturi de care am crescut si m-am format ca om, precum si concetatenilor mei.

Multumesc si parintilor mei care au fost alaturi de mine mereu, multumesc fratiorilor mei alaturi de care am crescut si care au avut rabdare cu mine. Intr-un cuvant multumesc tuturor, iar intr-un mod mai deosebit vreau sa-i multumesc iubitei mele care a fost alaturi de mine si m-a sustinut in toate demersurile mele de pana acum.

Mai presus de toate aceste lucruri, meritul principal pentru ceea ce sunt i se datoreaza lui Dumnezeu caruia ii multumesc cu toata recunostinta. Cred ca aceasta zi va fi un moment de maturizare in plus pentru mine si imi doresc pentru fiecare dintre noi sa avem un parcurs al vietii binecuvantat de Dumnezeu.” scrie Paul Ştir pe facebook.

Paul Ştir este născut pe 14 ianuarie 1989, a urmat Colegiul Naţional “Petru Rareş” Beclean şi Universitatea de Vest “Vasile Goldiş”. A intrat în politică în echipa liberală de la Spermezeu, datorită simpatiei şi prieteniei cu primarul Sorin Hognogi, care după ce a câştigat mandatul de primar al comunei Spermezeu a rămas aproape de Pazul Ştir, angajandu-l pe acesta ca şi consilier personal.

După aproape patru ani de administraţie şi toţi atâţia de activitate politică, având vârsta minimă pentru a candida, Paul Ştir a intat în cursa pentru fotoliul de primar al comunei Căianu Mic. Susţinere a găsit în oamenii apropiaţi, nu şi în politică, motiv pentru care a candidat din partea PP-DD. Asta e istorie, dar un remember scurt nu strică, până la urmă nu trebuie să uităm şi să uite de unde a plecat.

În doar o jumătate de an lucrurile s-au mişcat vizibil la nivelul acestei comune, iar pentru anul 2013 la nivelul administraţiei locale există planuri multe, aşa că nu putem decât să îi urăm succes în activitate domnului primar şi un an cu cât mai multe împliniri. Şi pentru că pare fericit cu domnişoara Tabita Moldovan, sperăm ca relaţia lor să reziste, adică să îl tolereze domnişoara pe domnul primar, care are foarte multe îndatoriri, comparativ cu alţi tineri de aceeaşi vârstă, şi să îl susţină.

Geta Singeorzan

Comentarii

  1. TalpaIute spune:

    Niste taranoi.

  2. TalpaIute spune:

    Tabita e traznet. Nu e din filmul cu taranii e pe camp.

  3. Danystudio2005 spune:

    La Multi Ani cu multa sanatate si fericire precum si multa  putere de munca .