Opriți-l CAREVA! Crețu bagă BANI în extinderea cortului PENAL de pe Pietonal!

Crețu mai lansează o BOMBĂ! Vrea să extindă cortul de pe Pietonal, care în halul în care arată a costat ENORM: 130.000 de lei! Chiar dacă modernizarea Casei de Cultură a întârziat aproape un an, încă nu s-a găsit o soluție optimă pentru evenimentele culturale ce se vor desfășura în Bistrița.  Așa că Primăria Bistrița a găsit soluția: LĂRGIM cortul!
Un lucru este cert: așa-zisul cort de pe PIETONAL este o soluție EXECRABILĂ! Greu de închipuit că se vor putea susține piese de teatru sau concerte de muzică clasică între pereții de prelată existenți. Până acum, evenimentele desfășurate în cort au fost printre cele mai oribile din ultimii ani.

Târgul de Nunți sau Expo ! Textil au fost două evenimente jenante de-a dreptul care au demonstrat ce soluție de circ au găsit aleșii. La orice adiere de vânt, cortul se zguduia din toate încheieturile, podelele din lemn au fost acoperite cu o mochetă ieftină, dar și așa se mișcau în toate părțile, plus că înăuntru a fost foarte frig.
Instalația de încălzit aer este destul de zgomotoasă și nu face față… greu de imaginat amenajarea unui spectacol într-un cort de așa natură.
Casa de Cultură a Sindicatelor ar putea fi o soluție pentru spectacole, poate și modernizarea cinematografului Dacia. Dar asta probabil după ce se mai sparg aiurea niște bani…
Cortul PENAL de pe Pietonal a costat 130.000 de lei și foarte probabil extinderea va ridica valoarea totală la minim 200.000 de lei. Bani mulți pentru  o soluție de tot circul! Dar unde nu-i cap, avem cultură de ușa cortului!
Citește și:
Cosmin Botezat

Leave a comment