20/09/2017

Crețu a UȘCHIT-O la schi, în Austria. Odată cu el, a DISPĂRUT și mașina sa de SERVICIU!

La fel cum ne-a obișnuit an de an, primarul Ovidiu Crețu a plecat la schi în Austria! Și de această dată, se pare că a plecat cu tot cu mașina sa de serviciu, un VW Tiguan cu numere de înmatriculare BN 01 ADP.

Crețu a mai comis-o odată, când a plecat în concediu dar a pus la loc sigur bolidul plătit din bugetul local și a parcat mașina de SERVICIU în fața casei, timp de o săptămână. Să nu se atingă nimeni de ea!
Iar de ceva vreme, primarul a renunțat și la serviciile șoferilor angajați ai primăriei și își conduce singur mașina. Probabil e atașat de Tiguan-ul ăsta și de aceea nu a dat-o pe mâna nimănui de când a câștigat fotoliul de primar.
De altfel, directorul DSP și-a comandat toate opțiunile pe masină (culoare, motor, jante etc). Doar că în 2009 a ieșit Ovidiu Cretu primar și l-a deposedat elegant pe subalternul său. De la fantasmele lui Ioan Crețiu de a conduce mașini de teren din bani publici vine si nr. de înmatriculare al Tiguan-ului BN 01 ADP de la (Administrarea Domeniului Public, directie care între timp s-a transformat în Direcția de Servicii Publice ).
Acum, în fața Primăriei Bistrița sunt parcate doar mașinile de serviciu ale viceprimarilor, în timp ce locul lui Ovidiu Crețu va fi liber toată săptămâna, până la întoarcerea STĂPÂNULUI din concediu.
Tiguan-ul NU a fost de găsit nici în fața vilei lui dom primar Ovidiu Crețu și mai mult ca sigur a luat drumul Austriei. Ca și în reclama aia stupidă la Altex, cu “halatul, cât a costat halatul”, poate se cuvine întrebarea: dar BENZINA, BENZINA cine plătește BENZINA, dom primar?..  (sau motorina, după caz)…
Citește și:
Cosmin Botezat

Comentarii

  1. Nanasul84 spune:

    pai doar nu a fi vreun fraier sa mearga cu masina lui sau sa inchiriaze Doamne feri vre-o masina mai ales si din bani lui.

  2. Anonim spune:

    Si-o mai facut Botezel de-o pita si-un ness la “Kami” pe Pietonal din acest articol.