18/08/2017

DJ Poliglot este nominalizat la Premiile ClujLife Awards 03

Statisticile spun ca Bistrita are 80.000 de locuitori. Deci nu este un oras foarte mare. Dar, chiar si asa, avem multi tineri talentati, in diferite domenii. Pacat insa ca cei mai multi dintre ei aleg sa traiasca in alt oras, si nu aici. Dar tot bistriteni raman.
Un astfel de tanar este si Dj. Poliglot, un bistritean ce, de vreo cativa ani, incinge atmosfera in cluburile din Cluj, munca si muzica sa fiind foarte apreciate de catre clujeni. Cluburile si pub-urile din orasul vecin nici nu mai concep un party fara dj-ul lor preferat. Bineinteles, vorbesc de localurile de profil. Tanarul dj nu face muzica comerciala , dar asta nu l-a impiedicat sa aiba niste turnee in strainatate, unde, dupa spusele lui, a avut foarte mare succes. Pentru ca occidentalii au o alta viziune asupra muzicii si asupra distractiei. Dar despre asta vom vorbi intr-o emisiune viitoare cand il voi avea ca invitat in direct. Si pentru ca munca sa-i fie rasplatita pe deplin, Dj Poliglot este nominalizat la Premiile ClujLife Awards 03 , la categoria cel mai popular dj.
Si are nevoie de cat mai multe voturi. Eu propun sa-l ajutam sa le stranga si sa demonstreze tuturor ca este cel mai bun in domeniul sau.
Si aici aveti linkul unde puteti vota
http://www.clujlife.com/awards/
Si mai jos un mix , ca sa va delectati in weekend. Bineinteles, cei carora le place genul acesta de muzica.
Auditie placuta si la cat mai multe voturi!

https://soundcloud.com/p0ligl0t/poliglot-looking-for-the

Alina Moldovan

Comentarii

  1. Danystudio2005 spune:

    bravo Iuliu ,mult succes in continuare .

  2. maria spune:

    Giuszy e cel mai tare!!!!!!!!!!!