Radu Moldovan a rămas fără consiliera de BAZĂ! Alina Hetrea a ajuns MARE, pe la București!

Alina Hetrea a zburat spre alte zări. La CAPITALĂ! Consiliera președintelui CJ a plecat la București și acum e CONSILIER MINISTERIAL, pe lângă Doina Pană…
Frumoasa brunetă a cunoscut o ascensiune fulminantă și s-a remarcat prin rezultatele excelente obținute în campania PSD pentru locale. Domnișoara Hetrea a fost consiliera de imagine a lui Radu Moldovan și apoi șefă de cabinet a acestuia… După alegerile parlamentare din această iarnă, domnișoara Hetrea a prins un alt post-cheie în administrația centrală, la Ministerul pentru Dialog Social, unde lucrează în prezent.
„A fost alegerea mea să merg alături de doamna Pană, ca și consilier ministerial. Fiecare om ia anumite decizii în viață și eu sper că am luat decizia cea mai bună…”susține Alina Hetrea
Prin plecarea unui om de BAZĂ, Radu Moldovan e descoperit pe un post și e probabil în căutarea unui nou director de cabinet.
Citește mai jos INTERVIUL cu Alina Hetrea:
Cosmin Botezat

Join the Conversation

4 Comments

  1. Bravo, Botezel! Ti-ai scos si banii de-un cafei cu articolul asta, daca meri pe Pietonala, la “Kami”, cu Costan.

  2. Vai de mine, continui sa ma minunez cu cata usurinta este promovata incompetenta si prostia in aceasta tara! Adevarul este ca ne meritam soarta! Suntem un popor cu multi oameni destepti, insa marea noastra problema este ca pe cei destepti ii tinem la nivel de subzistenta sau ii trimitem in somaj sau ii obligam sa paraseasca tara iar prostii ii punem la conducere! Acestia suntem si atunci nimic sa nu ne mai surprinda ca o lume ne trateaza ca pe o marioneta dintr-un teatru de papusi!! Ma simt tot mai rusinat ca sunt cetatean al acestei tari iar oameni ca Alina Hetrea de o incompetenta si prostie iesita din comun ajung acolo!! Revoltator si rusinos, asta pentru a fi delicat si a nu spune ca e de-a dreptul scarbos ce se intampla. Vai de ea tara !!!!

  3.  Cred ca ospataria nu este telul in viata de urmat,desi unii(cel vizat) s-a descurcat onorabil si cu politicienii de demult si cu reprezentantii politiei politice!A ales bine si de actualitate!Bravo!

Leave a comment