Categories
Agenda Business Imobiliare News Recomandate

Crețu se bate cu pumnu-n piept că face ANL-uri. A uitat să spună că de fapt sunt PROMISE militarilor!

Ovidiu Crețu s-a lăudat că în acest an construiește 138 de locuințe A.N.L. Primarul a uitat să spună că aceste apartamente sunt de fapt PROMISE militarilor, la schimb pentru terenul de pe Cocoș, teren destinat Wonderland – ului.

Prin HCL nr 70/2010, consiliul Local oferă GARANȚII militarilor bistrițeni și astfel locuințele le vor fi oferite cu PRIORITATE. Trocul marca Ovidiu Crețu favorizează în mod cert această categorie socială, în detrimentul tinerilor.
ART.1. – Se dă acordul Consiliului local al municipiului Bistrița pentru transmiterea în administrarea Ministerului Apărării Naționale a 120 unități locative, destinate personalului din unitățile militare din Bistrița, situate în 3 blocuri care se vor construi din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, prin Agenția Națională pentru Locuințe ! etapa a IV-a, în zona Subcetate ! Bistrița (HCL nr 70/2010).
Așadar, TOATE apartamentele ANL ce vor fi gata anul acesta vor fi direcționate militarilor, ca jertfă pentru Wonderland…
Cosmin Botezat

8 replies on “Crețu se bate cu pumnu-n piept că face ANL-uri. A uitat să spună că de fapt sunt PROMISE militarilor!”

“pe pietonala”. E clar ca esti venit de la coada vacii. Si cu aceleasi replici stupide dai dovada de inteligenta maxima. Meriti un premiu de consolare pt cel mai frustrat anonim de pe on-line.

Mai Botezel, stilul bombastico-stupid al articolelor tale necesita comentarii pe masura. Cineva trebuie sa-ti aplice picatura chinezeasca, poate asa intelegi acest lucru si nu mai poluezi internetul.

Daca fiecare primar ar fi construit, in fiecare mandat, cate 2-3 blocuri pt. locuinte sociale si ANL-uri, acum populatia Bistritei era rezolvata. Asa ca, d-l Botezatu, nu mai trage in cel ce face,intreaba-te de ce nu s-au facut pana acum ?

Felicitari! De cand s-a inchis canalul OTV vad replici noi in vocabularul tau. Ai castigat premiul de consolare si primesti o masa la cantina sociala. Acolo poti urmari in tihna canalul Taraf TV, pana primeste Diaconescu licenta. 

 Botezel, ma bucur ca vezi, ca nu esti la Asociatia Nevazatorilor. Dar locul de langa Costan si scaunul de la “Kami” tot ale tale raman. In rest sanatos sa fii.

Leave a Reply