Categories
News Recomandate VIP BN

Șeful de la Leoni a DONAT banii de la Crețu! A mai pus de la el încă 2.500 de lei!

Siegfried Reichert, șeful MARE de la LEONI a donat banii primiți de la Crețu. În cadrul galei de Bobotează, Siegfried a fost aplaudat la scenă deschisă și a luat premiul de EXCELENȚĂ. Banii au fost oferiți în plic, de însuși primarul Bistriței.

La câteva săptămâni de la eveniment și abia după întoarcerea lui Crețu de la schi, șeful Leoni a renunțat la suma primită în dar. În ultima zi de lucru în România, neamțul a donat premiul către Fundația Inocenti și a mai pus CAPAC încă 2.500 de lei din buzunarul lui. c u acest gest nobil, neamțul își ia ADIO de la Bistrița.
Siegfried Reichert pleacă în China, unde va deschide o nouă fabrică Leoni.
Cosmin Botezat

2 replies on “Șeful de la Leoni a DONAT banii de la Crețu! A mai pus de la el încă 2.500 de lei!”

Sa intelegem ca ia dat peste nas la Cretu cu ei???pistol cu apa pt cretu ,,O MIE”.Azi maine se cara de aici si Leoni!!!Or venii altii nu e stres.Cretzi olteni moldoveni si tot ce inseamna curvaraia politica se gasesc sa le dea la ,,ASTIA OCCIDENTALI” facilitati pt mici atentii luate de ei la semnarea contractelor.Ecuatia e foarte simpla: occidentalii + spaga politicului=taxa mai mici pentru occidentali X faima politicului pentru creearea locurilor de munca – muncitorul roman=Toata lumea castiga doar muncitorul roman are contract de proba pe salar de la 400 lei la 1000(in cazurile fericite) lei.
                   KEEP DREAMING ROMANIA!!!

Asa cum istoria ne prezinta ca pe o natie de tradatori ,asa ne si meritam soarta,blestemat v-a fi neamul Romanesc mult timp,nici-o natie nu si-a omorat conducatorul dupa ce a facut din toate lichelele oameni.

l-au omorat cei care au avut interese si care acum isi au domiciliul in cartiere rezidentiale, nu oamenii de rand care iau 1000 RON pe luna

Leave a Reply