FOTO: Pavel Sangeorzan bate criza! Investiție de peste 250 000 de euro inaugurată la Năsăud

Familia Sălăuța are de azi o un nou membru. A fost inaugurată, la Năsăud, o nouă investiție de peste 250 000 de euro – foto facebook, este vorba despre o benzinărie, situată în centrul orașului, în imediata apropiere a marketului Lidle.

Un an de zile s-a muncit la acest proiect, care astazi a fost binecuvântat și deschis oficial în prezența oficialităților locale și județene, dar alături de familia Sângeorzan au fost și oameni de afaceri, prieteni și parteneri.

Acest proiect grandios este doar la început, lucrările vor continua, dar începând chiar de azi combustibilul sub brandul LUKOIL este disponibil la pompe.

Peste 100 de persoane au ciocnit un pahar de șampanie și au „udat” noua investiție, asta după tăierea panglicii și după binecuvântarea și sfințirea noului edificiu de către preoț.

Au luat parte la acest moment important pentru familia Sângeorzan, senatorul Ioan Deneș, vicepreședintele Consiliului Județean Alexandru Pugna,viceprimarul municipiului Bistrița George Avram, primarul orașului Năsăud – Mircea Romocea și mulți alți prieteni fie din mediul de afaceri, fie din zona administrației publice.

Pentru Pavel Sângeorzan, managerul grupului de firme Sălăuța, această investiție este doar la început, își propune să continue lucrările pentru a ridica un hotel de patru stele, care să satisfacă nevoile orașului și să ridice puțin standardul actual. Până în acest moment s-au creat 15 locuri de muncă, care deservesc doar investiția inaugurată, respectiv stația peco, incinta în care se poate servi o cafea sau o gustare,  magazinul cu produse alimentare și nealimentare și spălătoria auto, care va fideschisă zilnic între orele 8:00 și 22:00. Cât de curând însă se va deschide și un restaurant.

Mulți dintre cei prezenți la inaugurare și nu numai au trecut și pe la pompe, astfel că benzinăria deschisă non stop vă așteaptă acum cu produse și servicii de cea mai bună calitate.

Geta Singeorzan

Join the Conversation

1 Comment

  1. ce cauta closca acolo?….ba frate asta ori ii militian ori ii om de afaceri……taranul naibii!

Leave a comment