Radu Moldovan e TURBAT de FURIE! Vrea să-i lase fără funcții pe TUPEIȘTII din OPOZIȚIE!

Supărat că opoziția nu s-a prezentat la ședința de Consiliu Județean, Radu Moldovan și-a jurat în barbă că îi va face să plătească SCUMP. Planul diabolic al șefului PSD: să convoace încă o ședință ordinară săptămâna viitoare, iar dacă opoziția nu vine la apel, IMEDIAT suspendă mandatele consilierilor județeni absenți.

Prin absența opoziției la prima ședință ordinară, vicepreședintele CJ și noii consilieri județeni nu au putut fi validați. USL-iștii au găsit ȚAPUL ispășitor și cred că Oltean a fost artizanul acestei manevre, de boicotare a ședinței ordinare.

Conform legii administrației publice locale: ședințele consiliului județean sunt legal constituite dacă este prezentă majoritatea consilierilor în funcție. Art. 107.

(2) Prezența consilierilor la ședință este obligatorie. Cazurile în care se consideră că absența este motivată se vor stabili prin regulamentul de organizare și funcționare a consiliului județean. În situația în care un consilier absentează de două ori consecutiv fără motive temeinice, el poate fi sancționat în condițiile regulamentului de organizare și funcționare a consiliului județean. (LEGE nr.215 din 23 aprilie 2001)

Radu Moldovan așteaptă cu nerăbdare ca opoziția să mai calce o dată pe bec și aplică URGENT măsuri extreme. Cine se opune riscă să rămână pe dinafară, fără funcția de consilier județean…

Luni după-amiaza a fost convocată o nouă ședință ordinară…

Cosmin Botezat

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ap[ucaturi “ospataresti” ce mai!Nu se poate departa de profesiunea care l-a facut “TAL”.Acum e sef mare.Si cand astia ajung sefi patim ca dupa alungarea regelui!Resturi comuniste de cea mai joasa speta!

  2. fiti barbat  pana  la  capat  ,  nu  va  uitati la   barfe  sunt  invidiosi  cei  care  au  fost  trasi  pe  tusa

Leave a comment