21/09/2017

În sfârşit la Spermezeu s-a ales viceprimarul. Funcţia este ocupată de Marian Timoftei

Se pare că primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, a găsit în sfârşit omul potrivit pentru funcţia de viceprimar. Datorită experienţei din mandatul trecut, Sorin Hognogi a amânat alegerea viceprimarului, care de obicei se face în prima şedinţă din noul mandat şi aşa a trecut anul 2012, fără ca hotărârea de consiliu pe acest subiect să mai apară pe masa consilierilor locali din această comună.

Deşi în mandatul 2008 – 2012 Sorin Hognigi nu s-a plans niciodată de colaborarea cu viceprimarul, aceasta fie nu a existat, fie a fost una tensionată şi spun asta deoarece echipa care făcea treabă la Spermezeu în acea vreme nu îl amintea pe viceprimar, jucătorii erau primarul şi consilierul personal, respectiv Sorin Hognogi şi Paul Ştir, ajuns în 2012 primar în Căianu Mic.

Perioada de studiu şi de analiză a candidaţilor pentru funcţia de vice al comunei Spermezeu s-a încheiat, anul 2013 a reîntregit echipa executivă la nivelul Primăriei Spermezeu, deoarece miercuri consilierii au ales viceprimarul. Democrat liberalul Marian Timoftei, susţinut de către primarul comunei, va ocupa această funcţie executivă în acest mandat.

“Comuna Spermezeu nu a avut viceprimar de la sfârșitul mandatului trecut, din vara lui 2012. Asta pentru ca în trecut ne-am pripit cu alegerea viceprimarului, decizia fiind luată în 2008 la prima ședință de Consiliu Local, iar rezultatul nu a fost unul deloc mulţumitor, am decis ca în noul mandat să nu ne mai grăbim cu această hotărâre. Am întârziat şase luni, dar nu a existat nici o problemă din acest motiv. Ne-am desfăşurat activitatea normal, dar anul 2013 este unul important, avem lucrări programate şi echipa trebuie să fie completă, am avut nevoie de un om pe care să mă pot baza, în care să am încredere şi un om harnic, care să îşi dorească să muncească pentru oameni. Îi urez mult succes lui Marian Timoftei în mandatul său de viceprimar, sunt sigur că vom face împreună multe lucruri bune pentru oamenii care ne-au votat” a declarat Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu.

Din cei 13 consilieri locali din Spermezeu au fost prezenţi la şedinţa de consiliu local din 30 ianuarie, doar 12, unul dintre cei 8 consilieri PDL fiind plecat din ţară. Cu toate astea nouă consilieri au votat în favoarea democrat liberalului Marian Timoftei, consilierilor PDL, li s-au alăturat si consilierul PPDD, plus inca un vot din partea reprezentantului PRM in acest consiliu. Cei trei consilieri USL s-au abținut.

Geta Sîngeorzan

Comentarii

  1. Dezideriu spune:

    Senzational!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!