25/09/2017

VIDEO: DORIS pregateste in taina FEMEIA EUROPEANA

Doris Moldovan, este venită doar pentru câteva zile la Bistriţa şi deja circulă zvonuri cu privire la cel mai important eveniment, pe plan local, organizat în luna Martie.

Zvonurile sunt confirmate! Femeia Europeană se va organiza şi în acest an, iar Doris Moldovan şi persoanele care i-au fost aproape în organizarea ediţiilor de până acum pun la cale în cel mai mic detaliu ediţia cu numărul 6 al acestui eveniment.

Astfel începutul lui martie va adăuga pe lista femeilor de succes premiate pe scena Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc”, în cadrul spectacolului “Femeia Europeană”, alte 10 doamne care sunt un exemplu pentru societate.

Nu am reuşit să aflăm foarte multe detalii despre ce se pregăteşte pentru ediţia din acest an, dar cu siguranţă premiantelor, dar şi spectatorilor li se pregătesc surprize din cele mai plăcute.

Geta Singeorzan

Comentarii

  1. Detestpolitica spune:

    Doamne???Sa fi curva nu inseamna sa fi doamna pe deasupra si pupincuriste,doar pupincuristele orasului participa la asa zisa gala!!!Sper ca nu stergeti comentariul,curva este si in dictionar :) Femeie care duce o viață desfrânată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, josnic;

  2. Detestpolitica spune:

    Serios,stergeti comenturile?Pai daca astea sunt articolele,ce comenturi sa dam???Sau  tot mamica lui Doris va coordoneaza,ca doar vad ca pupati in cur PDL-U cu putere maxima!!!