20/09/2017

Constanţa – valoare de adevăr ?! pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan

Ziua de astăzi a marcat pe agenda Consiliului Judeţean o schimbare a polilor de decizie. Zilele trecute, echipa consilierilor judeţeni PDL a fost criticată dur pentru decizia de a nu se prezenta la şedinţa ordinară convocată miercuri 30 ianuarie 2013.

Motivarea absenţei a fost una justificată cu argumente clare şi concise, ca semn de protest pentru politica pe care o face USL de când a ajuns la guvernare, urmată de o serie de măsuri luate în ultima perioadă, care nu sunt în concordanţă cu promisiunile făcute în campania electorală şi stringenţele actualei conjuncturi economico – sociale.

Am fot acuzaţi că prejudiciem activitatea şi buna desfăşurare a acţiunilor din Consiliul Judeţean. Astăzi, 4 februarie 2013, a fos convocată o altă şedinţă la care s-au prezentat toţi consilierii judeţeni PDL. Preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan a retras de pe ordinea de zi o mare parte a proiectelor de hotărâre.

Îl întrebăm pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, Radu Moldovan unde a dispărut constanţa – mereu invocată la nivel de discurs de la preluarea mandatului – constanţă în acţiuni şi în atitudine!!!

 

Echipa de consilieri judeţeni PDL Bistriţa-Năsăud