Categories
Agenda Comunitate News Sat online Stirea Zilei

MÂNĂ CRIMINALĂ? Un alt episod din scandalul de la Ocolul Silvic Prundu Bargaului. Informații făcute scrum cu tot cu, cabana Izvorul Lung

Un apel la 112 anunța azi noapte un puternic incendiu izbucnit la o cabană din Colibița. Pompierii au ajuns cu greu la Izvorul Lung, pentru că drumul este greu accesibil. Timp de mai bine de trei ore pompierii au luptat cu flăcările și cu toate eforturile, cabana a ars aproape în totalitate.
Construcția avea cinci camere iar focul a distrus toate bunurile din interior, inclusiv un sistem performant de supraveghere, această cabana era proprietatea publică a comunei Prundu Bârgăului, mai exact a Ocolului Silvic Tihuța Colibița, al cărui șef a fost demis ieri de către adunarea generală.
Prin telefon Doru Crișan

În urma anchetei făcută la Colibița în urma incendiului de la cabana Ocolului Silvic, pompierii militari au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit. Construcția a ars în proporție de 80 la sută. S-a salvat o butelie și un aragaz, fiind eliminată astfel posibilitatea unei explozii.

 

Geta Singeorzan

Leave a Reply