Crețu face adăpost NOU pentru câinii vagabonzi. Dar vrea lege să-i otrăvească!

Primarul Bistriței se laudă că va face un nou adăpost pentru câinii vagabonzi. Locația: Valea Boilor. După o serie de conflicte cu diferite ONG-uri care se luptă pentru drepturile animalelor, Ovidiu Crețu dă semne de împăcare și lansează o nouă promisiune.Primarul se bate cu pumnul în piept că va asigura servicii de îngrijire a câinilor la standarde europene. Adăpostul și cabinetul veterinar de pe Simpozionului au costat 250.000 de lei, deci cam tot atât va costa și cel nou, de pe Valea Boilor.

În cursul anului trecut, Asociația de Protecție a Animalelor T.O.R.A a exportat120 de câini în Germania, câini culeși de pe străzile municipiului.Pe de o parte Crețu construiește adăposturi, dar pe de alta RECUNOAȘTE că așteaptă cadrul legal favorabil și astfel să mazilească toți câinii vagabonzi:
„Eu sunt pentru eutanasiere. Câinii care nu si gasesc stăpâni trebuie să fie eutanasiați. Nu ne permitem LUXUL să ținem câinii cât trăiesc ei. Să apară numai legea și o punem noi în practică!” a declarat Ovidiu Crețu.
Susținător frenetic al otrăvirii maidanezilor, primarul Bistriței deține un câine ciobănesc german cu păr lung și se declară un iubitor al animalelor.
Cosmin Botezat

Join the Conversation

4 Comments

  1. ce lux? că cei de la primărie  nu mai cumpără mâncare pt. caini de un an ÅŸi ceva. ÃŽi hrănesc în week-end voluntarii  de la animaterra ÅŸi daca au noroc mai vin ÅŸi  alții din afara. Vaccinuri ÅŸi tratamente tot pe banii asociatiilor de protectie a animalelor. Dar există cheltuieli cu adăpostul- salariile angajaților care păzesc adăpostul, că altceva nu fac, că “trebe sa mănânce ÅŸi gura lor o păine “.

  2. Adevarul este cel descris de alin  . Mai bine de un an cainii din adapost sunt hraniti de asociatiile de protectie  Animaterra in fiecare duminica, hrana si curatenie si prin donatie din strainatate din doua in doua zile printr-un  doctor inimos care le asigura hrana. Adevarul  trebuie prezentat altfel domnului primar ca poate saracul  ?? este informat gresit.TORA a reusit scoaterea multor caini si perfectarea adoptiei.Deci tot alti executanti.Sunt si unii ingrijitori din adapost care fac curatenie si ajuta cot la cot cu voluntarii .Solutia trebuie gasita corect,eutanasierea nu este o solutie,domnul este crestin si cunoaste repercursiunile.Decat sa investeasca alti banii mascati intr-un alt adapost neadegvat , de ce nu a acceptat sa colaboreze cu Animaterra care a cerut de nenumarate randuri sa preia o parte din atributiile adapostului.Au fost depuse in nenumarate randuri proiecte care sa faciliteze contributia primariei.Ce se ascunde aici oare,minciuna sau adevar???Pentru conformitate pot sustine afirmatia cu imagini reale ale dezastrului din adapost .Unde sunt masurile autoritatilor asupra celor care continua sa abandoneze caini pe strazi.Sa vedem primul detinator de caini care a fost amendat pentru ca si-a abandonat cateii in afara gospodariei.Atunci putem vorbi de adevar si dreptate.Bietele animale nu au nici o vina ,ele au vazut in OM, chipul slavei lui DUMNEZEU,stapanul care le-a fost dat sa le apere si ocroteasca.Doamne fereste sa nu ajungem chipul fiarei dezluntuite care transforma umanitatea in bestialitate.

  3. TORA nu exporta caini!!!!!! A dat spre adoptie peste 200 de caini anul trecut………Despre declaratia primarului ….ce sa mai zic…….

  4. EUTANASÍE . ♦ Sacrificare prin procedee rapide, nedureroase, a animalelor bolnave care nu mai pot fi vindecate. [Gen. -iei, var. eutanazie s.f. / < fr. euthanasie, cf. gr. euthanasia < eu – bine, thanatos – moarte].
    A OTRÄ‚VÍ ~ésc tranz. 1) (fiinÈ›e) A ucide cu otravă.

Leave a comment