Ce n-a văzut Parisul?! Șomodean și Farcaș INTRĂ în CJ. Ramona și T.T își așteaptă SFÂRȘITUL!

Partidul Poporului pregătește un nou scenariu…  de povestit nepoților. După înlocuirea istorică a lui Lucian Ungur, cu O SECUNDĂ înaintea depunerii jurământului de consilier local, liderii PP-DD pregătesc cea mai grea lovitură: EXCLUDEREA din partid a lui Ștefan Todea (zis T.T) și a Ramonei Bugnar! Asta înseamnă că cei doi își pierd automat fotoliile de consilieri județeni.

Motivul: în ultimele ședințe de CJ, cei doi ar fi negociat cu Oltean, fără să asculte directivele de la centru.

Cu un nou președinte de filială, PP-DD lucrează în aceste zile la retragerea sprijinului politic a lui Todea și Bugnar, consilieri care au încurcat serios calculele lui Radu Moldovan.

Dacă ies jocurile de culise, PP-DD va fi reprezentat în Consiliul Județean de către următorii de pe liste, respectiv Călin Farcaș și Nelu Șomodean…

Cosmin Botezat

Join the Conversation

9 Comments

 1. Domnu Botezat,

  si minciuna e o vorba mai ales daca apare in presa. Obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Intrebarea care se pune este cu cheltuiala cui?

 2. Exista un sambure de adevar in aceasta poveste. La fel a fost si in cazul domnului Ungur. Nu iese foc fara fum

  1.  pentru miercuri, de la ora 18.00, pe TV
   Bistrita, pregatim saga PPDD din BN. Dupa primele documentari constat ca
   este o organizatie judeteana terorizata de Bucuresti – divizata si dusa
   in paranoia suspiciunilor. Nu se mai stie cine conduce, cine este ales … pe ce loc… Ramona Bugnar nu mai este secretarul general al organizatiei :) dar toata lumea tace, inclusiv fostul candidat la primarie Lucian Adrian Ungur. Poate reusim miercuri sa vedem de ce este atata liniste in ppdd-ul local :)

  2. Cred ca in PPDD Bistrita nu sunt pusi in functii oameni capabili si seriosi. De aceea sunt asa de multe probleme in interiorul partidului eu ca simlu telespectator sau cititor online asta constat. 

  3. Dar cine e Ungur sa va dea el lămuriri??asta probabil ÅŸtie ÅŸi cum stă toaca în cer…cereți păreri pertinente de la oamenii în cauza ÅŸi nu de la un măscărici….

  4. Mai farcas ,mascarici mai mare ca tine nu poate fi ungur ,tu esti un neica nimeni si ti-ai luato in freza si de la toni si esti terminat si in viata privata si in cea politica. Ce ai facut pentru ppdd -NIMIC- ai fost dat afara din toate partidele prin care ai umblat .

 3. todea si ramona bugnar primesc ce au semanat in vara anului trecut,ei si cu altii trantori din partid au orchestrat toata sarada aceea cu excluderea domnului ungur. Si este o vorba cine scoate sabia de sabie va muri. Niste oameni fara caracter care au distrus totul in jurul lor,acum vor ajunge la cosul de gunoi al istoriei daca sunt exclusi din partid sa incheiat cu viata lor politica nici un alt ungur nu se va mai gasii sa-i mai faca consilieri pe banii lui si pe imaginea lui.

  1. Sanda are dreptate doar ca ea a uitat ca armasarul ei(pardon acum a ajuns o gloaba) a contribuit cu ciorbe si mititei a la somo la mazilirea lui ungur . Toti din ppdd stiau ca fara ungur nici un personaj de acolo nu ajungea consilier si partidul televizor nu avea un asa succes .

 4. da in partidu asta se face politica cu curu gol prin paturi de hotel cu deputati.  competenta canci, 

Leave a comment