21/09/2017

Vila DICTATORULUI Ceaușescu devine restaurant DE LUX. Vezi când deschide “Van Damme” Ogâgău cel mai FIȚOS local!

Traian Ogâgău a pus mâna pe casa lui Ceaușescu și o va transforma în restaurant DE LUX. Afaceristul a cumpărat imobilul de la moștenitorii de drept, puși în posesia clădirii după o serie de procese.

Locuința de protocol a soților Ceaușescu este situată pe strada Crinilor, în apropierea Prefecturii. Deși a fost achiziționată în urmă cu doi ani, modernizarea a fost amânată, dar ACUM afaceristul trage tare și vrea să deschidă restaurantul până de Paști. În spatele clădirii se va amenaja o grădină de vară unde vor fi expuse lucrări ale artiștilor locali.

Traian Ogâgău este implicat în mai multe afaceri: deține Radio Someș și două pizzerii, una în Bistrița și una în Cluj. Retras din viața politică, acesta se axează pe afacerile care i-au adus faimă și glorie. Tocmai de aceea,  ”Van Damme” Ogâgău vine adesea în inspecție, supraveghează lucrările și e convins că va avea cel mai FIȚOS restaurant din Bistrița, cândva VILĂ de protocol a celui mai iubit fiu al poporului…

Cosmin Botezat

Comentarii

 1. Andrei spune:

  E pe strada Pacii nu pe Crinilor .

 2. Cu o concurență atât de puternică făcută de METROPOLIS, OZANA ȘI COROANA DE AUR, prietene Traian nu-ți va fi ușor!
  Dar, perfecționist cum te știu, sunt sigur că vei face ca renumele, pe care ai reușit să-l institui cu pizza Tonight și radio Someș, o să-l aduci și Casei Albe de Bistrița.

 3. Traian Ogagau spune:

  Domnule Berari, te astept la o pizza pt aceste cuvinte de lauda. Incheiem si un contract de publicitate, daca vrei. ce zici?

 4. Ar fi bine pentru imaginea noii unități de lux, dacă o să fie așa cum scriu colegii de pe acest online. Pizza ta e deocamdată numărul 1 în B-N, dar nu știu dacă vei reuși, sincer, să fii pe aceeași poziție și în ceea ce privește piața localurilor cu ștaif din județ. Repet: avem un restaurant al unui hotel de 5*, e greu de întrecut. 

 5. Maria Moldovan spune:

  Aceasta frumoasa cladire s ar fi cuvenit sa fie un lacas de cultura,o gradinita,un loc unde elevii sa si petreaca timpul liber,nu din nou un restaurant.Pacat  ca cei care au fost la conducere nu s au gandit la interesele urbei ci numai la buzunarul unora din staful lor.