Bălan le dă MURĂ-n GURĂ! Proiectul “LACUL de AGREMENT” este oferit pe TAVĂ! Crețu trebuie NUMAI să pocnească din degete!

Marius Bălan lucrează la un proiect de modernizare a lacului de Agrement! Ecologistul spune că va oferi proiectul „la cheie”, cu surse de finanțare, cu soluții tehnice, cu tot, tot. Dacă ce zice Bălan e pe bune,  primarul Ovidiu Crețu va trebui doar să treacă la treabă și să coordoneze desfășurarea activității de modernizare.

De mai bine de 20 de ani, primăria nu a investit niciun leu în celebra zonă de agrement. În al doilea său mandat, Vasile Moldovan a încercat să decolmateze lacul, după ce a fost secat, dar a abandonat proiectul, considerându-l prea costisitor.

Bălan zice că a fost inspirat de primarul Bucureștiului:

„Oprescu, primarul Bucureștiului decolmatează toate lacurile din Capitală, cu bani din Fondul de Coeziune. Sunt resurse, stați liniștiți! Împreună cu ecologiștii lucrăm de zori la acest mega-proiect și îl oferim primarului pe tavă. Nu ne interesează să ni-l asumăm, pentru că e în interesul comunității. E păcat ca acea zonă să nu fie speculată. Trebuie numai să se dorească…” a completat Bălan.

De mai bine de 5 ani, Primăria Bistrița se află în proces cu Hidroelectrica pentru terenul din jurul lacului și a sistat orice fel de investiții în acea zonă care se degradează pe zi ce trece. În afară de inițiativa lui Bălan, Primăria Bistrița a IGNORAT total Baza de Agrement Lac, fără a prezenta vreun proiect de modernizare în ultimii ani…

Cosmin Botezat

Join the Conversation

1 Comment

  1. EU NU INTELEG CUM POATE DOMNUL BALAN SA REZOLVE PROBLEMA LACULUI DE AGREMENT .

Leave a comment