Femeia Europeană – Manuela Pop

Ediția din acest an a evenimentului Femeia Europeană va aduce în atenția societății și a publicului încă 10 femei, care pot fi un exemplu demn de urmat atât în viața de familie, cât și din punct de vedere profesional sau în ceea ce privește implicarea în diferite proiecte și acțiuni.

Astfel în familia femeilor europene vor intra la ediția a șasea a evenimentului Manuela Pop, Diana Moldovan, Camelia Tabără, Dana Onița, Gabriela Montoiu, Gabriela Bechiș, Sânziana Săsărman, Gabriela Onul, Ancuța Hordouan și Ana Maria Ștefănuțiu Mureșan.

Azi ne oprim asupra uneia dintre doamne, o sa vă prezentăm în câteva rânduri meritele Manuelei Pop, o tânără de doar 25 de ani, profesor la o școală din Beclean, care este implicată în foarte multe acțiuni și proiecte sociale.

Manuela Pop nu s-a mulțumit doar cu un job, pe care îl face cu plăcere și cu o căsnicie fericită și-a dorit să facă și alți oameni fericiți atât cât îi stă în putere. Deși este venită în județ de doar câțiva ani, stabilită la Nușeni, a ajuns să cunoască oamenii acestor locuri și problemele lor la care nu a rămas indiferentă. Manuela este responsabilă cu proiectele social ! misionare ale Mănăstirii Nușeni, practic împreună cu soțul ei identifică diferite cazuri sociale și cu ajutorul Mănăstirii și a multor oameni de bine dau o mână de ajutor celor aflați în nevoi.  Această activitate nu se rezumă doar la campanii sporadice, face parte din viața Manuelei de zi cu zi. Una din campaniile în care este direct implicată este campania derulată în preajma Sfintelor Sărbători de iarnă „De crăciun fii mai bun!” , o campanie cunoscută și mediatizată, dar practica este aceași și în timpul anului.

Cu toate că Manuela vede zi  de zi sărăcie, greutăți, lacrimi și neputințe emană o energie pozitivă, posedă o doză de optimism de invidiat și crede în bunătatea oamenilor, într-o societate în care se pare că răutatea domină.

Ei bine pentru faptul că are atâta putere să lupte pentru semeni, pentru faptul că vrea să fie o femeie implicată în construirea unei societăți mai bune și a unui viitor pentru cei care trăiesc de pe o zi pe alta, fără bucurii și speranțe de mai bine Manuela va fi încurajată și apreciată pe scena Centrului Municipal de Cultură „George Coșbuc”, duminică 3 martie, în cadrul ediției a șasea a spectacolului Femeia Europeană, organizat de Fundația Doris Moldovan.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Manuela este un om deosebit, care revarsa intotdeauna multa dragoste fata de cel necajit de langa ea…Manu noi prietenii tai, salajeni, suntem mandri de tine si…TE  IUBIM !

Leave a comment