DIVELE din PDL dau semne de PACE. Doris îi dă premiu „Găbitzei” Montoiu!

Doris Moldovan o premiază pe Gabriela Montoiu și o invită pe scena Casei de Cultură, la a șasea ediție a „Femeii Europene”.

Gabriela Montoiu a cunoscut o puternică ascensiune pe plan profesional, imediat după ce Doris a ieșit din scena politică. Domnișoara Montoiu,  a fost consiliera deputatului Oltean și în foarte scurt timp a ajuns șefa Organizației de Femei, e consilier județean și a coordonat ultimele campanii electorale ale partidului, fiind unul din oamenii DE BAZĂ în PDL. Între timp, Doris Moldovan s-a detașat de PDL, a pierdut contactul cu filiala județeană iar acum lucrează la București.

Cele două șefe ale Organizației de Femei a PDL (fosta și actuala) dau primele semne de împăcare, după ce s-au evitat reciproc vreme de câțiva ani.

Ba mai mult, cele două au creat două evenimente concurente, (dar cu același titlu – Femeia Europeană) în martie 2012: Găbitza Montoiu a organizat un eveniment EXCLUSIVIST la Metropolis iar Doris Moldovan, unul POPULAR la Casa de Cultură.

La un an diferență, Doris Moldovan îi recunoaște meritele colegei și șefei de partid și o bagă în TOP TEN femei de succes. Gestul său este un prim semn de împăcare între cele două DIVE ale PDL care au condus pe rând Organizația de Femei din filiala lui Oltean!..

Cosmin Botezat

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment