25/09/2017

FOTO: DIVIDE et IMPERA! Radu Moldovan o MOMEȘTE pe Ramona Bugnar. A chemat-o la negocieri de culise și îi promite MAREA cu SAREA!

Radu Moldovan NU poate nicicum să-și recapete puterea din Consiliul Județean și trece la jocuri de culise! În ședința ordinară, opoziția NU a votat proiectele de investire a noilor consilieri județeni, iar președintele CJ a început lupta de gherilă. I-a convocat pe toți la sfat de taină, iar Ramona Bugnar s-a aliat grupului de fideli (de bunăvoie și nesilită de nimeni). Discuțiile aprinse au avut loc departe de ochii presei, pe holurile instituției, imediat ce s-a terminat ședința ordinară.

Ramona Bugnar este invitată la TRĂDARE, dar are o situație specială în PP-DD, după ce și-a pierdut funcția de secretar executiv al filialei. Acum, orice mișcare a ei este urmărită de cei din partid și dacă mișcă-n front riscă să fie EXCLUSĂ din PP-DD.

Rămâne de văzut dacă prin astfel de jocuri, Radu Moldovan va reuși să-și încropească un grup de susținători care să deblocheze situația creată la nivelul instituției.

Cosmin Botezat

Comentarii

 1. Andreii spune:

   face bine Ramona ca merge cu puterea , doar nu a sta cu mortaciunea de PD-L care o sa ajunga la disparitie ca PNTCD.

 2. Paul spune:

  Dacat cu Todea, mai bine cu Radu Moldovan. O sa ia o functie bine platita si merge la PSD. Veti vedea.

 3. Alin2000 spune:

  ramona urmeaza directivele bucurestiului, daca todea a tradat va avea de suferit, doar ei stiu care ii situatia

 4. Ionut spune:

  mica,mica bugnar dar rastoarna carul mare

 5. Silviu spune:

  radu moldovan poate o tine pe ramona langa el;daca daniel suciu a plecat o sa se foloseasca de ea daca nu pleaca pana la urma la psd

 6. Carmen Iuga spune:

  felicitari Ramona, toti te-ar fi mancat de vie, acum le-ai aratat ca nu mergi cu cine vor altii…am stiut ca cei tineri gandesc mai modern si nu se compromit 

 7. andrei spune:

  mai ramona asta e intinsa prin paturi altfel nu rezista in politica,, merge la cules de prune