20/08/2017

Femeia Europeană – Ana Maria Ştefănuţiu Mureşan ne garanteaza ca lumina trece prin ferestrele Geoplast

La doar treizeci si ceva de ani Ana Maria Ştefănuţiu Mureşan este o femeie împlinită, atât în plan personal, cât şi profesional. Este una din femeile bistriţene care poate fi oricând un exemplu de succes atât în ceea ce privesc afacerile cât şi implicarea în viaţa societăţii şi nu în cele din urmă în propria-i familie.

În plan familial pentru Ana Maria Ştefănuţiu Mureşan copii (Robert şi Sergiu) sunt pe primul loc, astfel că dincolo de tot ce înseamnă conducerea unei firme, este în primul rând mamă. O mamă care îşi împarte strategic timpul între educaţia copiilor şi celelalte activităţi în aşa fel încât prezenţa ei în familie în raport cu munca să nu fie deficitară.

Puterea de a menţine acest echilibru face ca şi afacerea pe care o conduce să fie una de succes. Împreună cu soţul ei în 2001 a pus bazele Societăţii Geoplast , afacere în care nu i-a fost teamă să se implice activ, cu toate că lumea afacerilor este o lume a bărbaţilor. Împreună, ca un cuplu modern, şi-au împărţit atribuţiile, în aşa fel încât să se completeze şi azi Geoplast este o firmă de referinţă pentru piaţa bistriţeană şi nu numai.

Cu siguranţă au existat greutăţi, s-au făcut sacrificii, dar Ana Maria, care recunoaşte că este o persoană greu de mulţumit, îşi fixează noi şi noi obiective, pentru care luptă şi munceşte fără frică de eşec .

Provenind dintr-o familie de agricultori, Ana Maria Ştefănuţiu Mureşan a început de jos, nu s-a mulţumit cu o profesie de educator, s-a specializat şi a investit în propria-i persoană pentru ca azi să fie o femeie europeană, o femeie care şi-a asumat responsabilitatea nu doar pentru copii şi soţul ei, ci şi pentru toţi cei care sunt angajaţi ai firmei şi familiile lor şi să nu uităm de clienţi şi parteneri. Dar dincolo de aceste priorităţi nu ezită să fie un om care răspunde afirmativ diferitelor acţiuni şi campanii, susţinând cazuri sociale, activităţi sportive şi alte proiecte cu impact în societate pe diferite domenii.

Pentru că a demonstrat că femeia poate să se întreţină, să fie mamă şi soţie, iar în plan profesional un partener al bărbaţilor, Ana Maria Mureşan Ştefănuţiu va fiu una din cele 10 femei europene care, duminică 3 martie, va urca pe scena Centrului Cultural Municipal nu doar pentru a motiva femeile să lupte pentru visul lor, dar şi pentru a i se recunoaşte nişte merite. Evenimentul va începe de la ora 17:00, iar invitaţi speciali sunt Florin Piersic şi Corina Chiriac.

Geta Singeorzan

 

Comentarii

  1. Diana22 spune:

    lumina chiar ca trece prin ferestrele Geoplast , fac calitate , le multumim ca exista si sunt in orasul nostru si ne fac cinste ,bravo lor