Femeia Europeană ! Ana Maria Ștefănuțiu Mureșan ne garanteaza ca lumina trece prin ferestrele Geoplast

La doar treizeci si ceva de ani Ana Maria Ștefănuțiu Mureșan este o femeie împlinită, atât în plan personal, cât și profesional. Este una din femeile bistrițene care poate fi oricând un exemplu de succes atât în ceea ce privesc afacerile cât și implicarea în viața societății și nu în cele din urmă în propria-i familie.

În plan familial pentru Ana Maria Ștefănuțiu Mureșan copii (Robert și Sergiu) sunt pe primul loc, astfel că dincolo de tot ce înseamnă conducerea unei firme, este în primul rând mamă. O mamă care își împarte strategic timpul între educația copiilor și celelalte activități în așa fel încât prezența ei în familie în raport cu munca să nu fie deficitară.

Puterea de a menține acest echilibru face ca și afacerea pe care o conduce să fie una de succes. Împreună cu soțul ei în 2001 a pus bazele Societății Geoplast , afacere în care nu i-a fost teamă să se implice activ, cu toate că lumea afacerilor este o lume a bărbaților. Împreună, ca un cuplu modern, și-au împărțit atribuțiile, în așa fel încât să se completeze și azi Geoplast este o firmă de referință pentru piața bistrițeană și nu numai.

Cu siguranță au existat greutăți, s-au făcut sacrificii, dar Ana Maria, care recunoaște că este o persoană greu de mulțumit, își fixează noi și noi obiective, pentru care luptă și muncește fără frică de eșec .

Provenind dintr-o familie de agricultori, Ana Maria Ștefănuțiu Mureșan a început de jos, nu s-a mulțumit cu o profesie de educator, s-a specializat și a investit în propria-i persoană pentru ca azi să fie o femeie europeană, o femeie care și-a asumat responsabilitatea nu doar pentru copii și soțul ei, ci și pentru toți cei care sunt angajați ai firmei și familiile lor și să nu uităm de clienți și parteneri. Dar dincolo de aceste priorități nu ezită să fie un om care răspunde afirmativ diferitelor acțiuni și campanii, susținând cazuri sociale, activități sportive și alte proiecte cu impact în societate pe diferite domenii.

Pentru că a demonstrat că femeia poate să se întrețină, să fie mamă și soție, iar în plan profesional un partener al bărbaților, Ana Maria Mureșan Ștefănuțiu va fiu una din cele 10 femei europene care, duminică 3 martie, va urca pe scena Centrului Cultural Municipal nu doar pentru a motiva femeile să lupte pentru visul lor, dar și pentru a i se recunoaște niște merite. Evenimentul va începe de la ora 17:00, iar invitați speciali sunt Florin Piersic și Corina Chiriac.

Geta Singeorzan

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. lumina chiar ca trece prin ferestrele Geoplast , fac calitate , le multumim ca exista si sunt in orasul nostru si ne fac cinste ,bravo lor 

Leave a comment