25/09/2017

A trecut „CIUMA PORTOCALIE”, vine „CIUMA ROȘIE”! PSD își face trust de presă în județ. Vezi ce aparat de PROPAGANDĂ coace Radu Moldovan!

PSD-ul își dezvoltă propriul TRUST de presă: televiziune, radio, ziar!!! Au uitat repede cum criticau aceste manevre și au sărit la jugulara PDL-ului, care „pe vremea lor”  au cumpărat ziarul „Mesagerul”, au concesionat televiziunea „TV Bistrița” și transmitea mesaje către popor prin „Radio Someș”, deținut de Traian Ogâgău membru de partid la acea vreme.

În epoca USL, rețeta e universal valabilă, iar PSD își pune oameni la butoane și preia din mers schema de succes a „ciumei portocalii”.  În foarte scurt timp, social-democrații au scos din laborator un aparat de PROPAGANDĂ pregătit minuțios și dirijat lejer prin oameni fideli puterii sau chiar membri de partid.

1. Dorel Oltean, președintele organizației PSD Năsăud a cumpărat acțiuni la N1TV și pregătește relansarea televiziunii de partid pe Valea Someșului, chiar în bârlogul deputatului PDL, Ioan Oltean.

2. La partea radio, finuțul lui Radu Moldovan (cântărețul Nicu Cioancă) intră în schemă, prin Balada FM – varianta PSD a „Radio Someș”. Noul post de radio va emite pe unde FM în scurt timp, momentan e doar pe net.

3. Gurile rele spun că se pune la cale apariția unui ziar de propagandă, condus din umbră de Emil Dreptate ex-directorul „de onoare” al „Mesagerului”. Tot pe filieră PSD.

Cu noul TRUST de presă, PSD poate controla tot ce mișcă în materie de informație în special pe zona rurală, manevră super-inteligentă de CONSOLIDAT poziția obținută la alegeri și totodată prohodirea PDL – ului…

Cosmin Botezat

Comentarii

  1. Anonim spune:

    Botezel, pupa si tu mana sefului de la CJ, si-i face bani pentru ness la “Kami”, in centru, si franzela zilnica

  2. Ion I spune:

    Mai fals articol de atat nici nu putea sa apara in presa!!!Halal ziar!Halal oameni!Voi ce fund pupati oare?

  3. Paul spune:

    Ce trust de presa tot vorbiti?Domnul Moldovan are bani si poate cumpara orice ziarist de doi lei din Bistrita. Nu e nevoie sa PSD sa cumpere posturi de radio sau televiziuni. trebuie doar sa finanteze ce exista. e mai ieftin asa.