Femeia Europeană ! Sânziana Săsărman gândeste un proiect care vizează implicarea activă în societate a persoanelor defavorizate

O altă femeie care va fi adusă în atenția publicului, duminică 3 martie, în cadrul evenimentului Femeia Europeană 2013 este Sânziana Săsărman. La 53 de ani se declară o femeie împlinită și fericită, dar care are încă multe de oferit celor din jurul ei, dar și societății.

Ca mamă și soție și-a făcut datoria din toate punctele de vedere, astfel că azi este mândră cu cei doi copii realizați, în care mereu are o bază și îi consideră o sursă de energie pozitivă, care o mobilizează și o fac să treacă peste orice greutate.

Această femeie are o experiență de 28 de ani în Asistența Socială, timp de 24 de ani și-a desfășurat activitatea la Casa de Copii din Năsăud, iar de patru ani este șeful Centrului de Plasament de Tip Familial pentru Copilul aflat în Dificultate din cadrul Complexului de Servicii Sociale Comunitare Beclean.

La locul de muncă s-a implicat întotdeauna mai mult decât i-a cerut fișa postului, asta deoarece consideră că femeia trebuie să pună suflet în tot ceea ce face, asta pentru a da ce are mai bun, iar pe de altă parte pentru ca reușitele să îi aducă mulțumire sufletească. Chiar dacă a investit timp, resurse și sentimente în tot ce și-a propus Sânziana Săsărman spune că nu are regrete.

Activitatea pe care o desfășoară la Centrul de Plasament de Tip Familial pentru Copilul aflat în Dificultate este completată și de implicarea în acțiuni și proiecte care vizează cum este de așteptat zona socială. Sânziana Săsărman gândeste un proiect care vizează implicarea activă în societate a persoanelor defavorizate și bineînțeles creșterea calității vieții lor. Acest proiect cu ajutorul unor Asociații și ONG-uri a început să se deruleze, dar cu eforturi mari și cu un impact destul de mic, motiv pentru care Sânziana Săsărman și-a propus să depună acest proiect pentru finanțare europeană, iar pe de altă parte să coalizeze în jurul său oameni, asociații, fundații alături de care să vină în sprijinul celor defavorizați.

Pentru perseverență, pentru devotament, pentru realizările profesionale care se oglindesc în viața celor asistați, dar și pentru a o încuraja să își pună experiența în slujba comunității, Sânziana Săsărman va fi una din femeile premiate în cadrul evenimentului Femeia Europeană 2013.

Geta Singeorzan

 

Join the Conversation

3 Comments

  1. Este o femeie de milioane , o cunosc de pe vremea cand venea la Directie si se intalnea cu mama mea  , faceau o echipa grozava si lumea era mereu multumita de ea. . . .Geana te sarut si sa te imbratisez 

  2. Doamna Sanziana Sasarman a lucrat la centrul de la Nasaud pe compartiment salarizare 24 de ani si de ani este sefa la centrul de la Beclean, nu inteleg de unde 28 de ani vechime in asistenta sociala, partea administrativa este cu totul altceva, deci are 4 ani vechime in asistenta sociala, nu mai da ti informatii denaturate, probabil asa vi le a furnizat d na, nu contest.

  3. Deci premiati doamne cu minciuni? Vai de ele femei europene si acolo e pe pile?

Leave a comment