Categories
News VIP BN

Femeia Europeană ! Gabriela Montoiu consideră că cel mai de preț, cea mai mare realizare și mândrie pentru o femeie sunt copiii

În acest an printre cele 10 femei europene se regăsește și Gabriela Montoiu, cunoscută în Bistrița și nu numai datorită implicării politice. Dar Gabriela Montoiu este o femeie activă în mai multe domenii.

În primul rând este mamă și oricât de ocupată ar fi, oricât de obosită ar fi, este alături de fiica ei oricând este nevoie. Gabriela consideră că cel mai de preț, cea mai mare realizare și mândrie pentru o femeie sunt copiii, așa că rolul de mamă este pe primul loc. Astfel că e o mamă singură puternică, o mamă care este cea mai bună prietenă pentru fiica ei și o femeie cu o viziune modernă despre viața de familie.

Tocmai datorită caracterului și mentalității sănătoase reușește dincolo de rolul de mamă să !și  conducă propria-i afacere. Deține o agenție care prestează pe piața bistrițeană și nu numai servicii de publicitate, relații publice și marketing politic, Prompt Communication. Iar afacerile de orice natură ar fi ele nu funcționează din inerție, ci doar cu muncă și implicare.

Tot la muncă se adaugă și activitatea politică. Gabriela Montoiu este președinta Organizației de Femei a Partidului Democrat Liberal Bistrița Năsăud, iar din vară ocupă și o funcție de ales local, este consilier județean. Gabriela Monoiu oferă consultanță și consiliere politică deputatului Ioan Oltean, președintele PDL BN și europarlamentarului Lucian Rareș Niculescu.

În acest an Gabriela Montoiu va fi apreciată însă, în ediția a șasea a evenimentului „Femeia Europeană”, pentru implicarea în campanii sociale, mai exact pentru organizarea evenimentului „Parada Brăduților”.  Acest eveniment a fost gândit în 2011 pentru a veni în întâmpinarea unui caz social, pentru a strânge fonduri pentru un tânăr care avea nevoie de o operație, mai exact de un transplant de rinichi. 12 brăduți gătiți de sărbătoare, de la stilul clasic până la cel neconformist, au fost scoși la lcitație pentru ca sumele strânse să  contribuie la un viitor mai bun pentru tânărul din Rebrișoara, Marius Bodiu. După succesul primei ediții a urmai și a doua, în 2012 s-au adunat 16 brăduți frumos împodobiți care au fost scoși la licitație. Banii adunați în urma licitației au ajuns la Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț”.

Femeia Europeană ediția a IV-a este organizată de Fundația Doris în Colaborare cu Centrul Cultural Municipal, spectacolul este programat pentru duminică 3 martie, de la ora 17:00, intrarea va fi liberă.

Geta Singeorzan

Leave a Reply