23/09/2017

FOTO: Doris a închinat ODE femeilor europene. “Greii” PDL s-au dat loviți și au ABSENTAT de la spectacol!

Doris Moldovan a premiat zece femei de succes în evenimentul pe care l-a inventat în urmă cu șase ani. Invitați de seamă, Florin Piersic și Corina Chiriac au avut prestații la înălțime și au cucerit spectatorii cu momente de mare rafinament artistic. Sala a fost arhiplină și la un moment dat ușile instituției au fost închise iar cei întârziați nu au mai putut intra.

Doris a întocmit lista cu femeile de succes ale județului, le-a acordat diplome, flori, șansa de a fi pupate de Piersic și… recunoaștere socială. Au fost premiate femeile CARIERISTE, dar și FAMILISTELE convinse, indiferent de orientarea politică.

De data aceasta, oamenii politici au stat deoparte și s-au DETAȘAT de eveniment. Greii PDL au lipsit de la spectacolul organizat de fosta șefă a Organizației Județene de Femei. În sală au fost văzuți foști șefi de la deconcentrate și unii ex-primari portocalii, apropiați de Doris Moldovan.

Nici senatorul Cristian Florian și nici deputatul Ioan Oltean nu au marcat Femeia Europeană, ca pe vremuri. Probabil au fost prinși în chestiuni politice, duminicale…

Dincolo de aceste detalii de ordin tehnic, publicul a gustat din plin momentele artistice marca Florin Piersic dar și recitalul de excepție al Corinei Chiriac… Tocmai de aceea NU s-a simțit lipsa bărbaților de STAT, care au EVITAT elegant să-și arate mutrițele la acest eveniment…

Cosmin Botezat

Comentarii

  1. Moldovan2mona spune:

    un super spectacol…felicitari Doris din tot sufletul