Luca Peter NU se teme de „BAU-BAU” Radu Moldovan. Zice că e consilier pe bune și e COMPATIBIL. Scandalul cu A.N.I e “șopârlă” marca USL!

Luca Peter merge neînfricat la lupta cea mare cu Radu Moldovan și USL. Agenția Națională de Integritate l-a acuzat de conflict de interese și  INCOMPATIBILITATE pentru că în mandatul trecut a încheiat un contract de executare lucrări de reparații cu o instituție subordonată CJ. Acest lucru este speculat la maxim acum și executivul CJ cere încetarea mandatului actual.

Consilierul PDL jură că e nevinovat și a depus peste tot documente prin care demonstrează că de fapt e COMPATIBIL cu statutul de consilier județean. Acesta a făcut mai multe copii cu răspunsul primit de la procuror, care cică îi este favorabil.

Actele au fost depuse la Prefectură și la Consiliul Județean, iar Luca Peter e convins că manevra e pusă la cale de Radu Moldovan cu un singur scop: să-l bage-n sperieți pentru a trăda.

„Procurorul s-a pronunțat încă din 2012 în legătură cu statutul meu de consilier județean. O să aduc la ședința ordinară actele în care mi-au comunicat acest lucru. A.N.I nu are dreptate. Punct. Păi dacă aveam bube-n cap, credeți că cei dinainte mă iertau? Acum se dezgroapă morții din interes politic, dar mie nu mi-e teamă și nu o să votez NICIODATĂ cu USL. Eu am dat în judecată A.N.I dar am înterupt procesul pentru că nu își avea rost, dar acum vreau din nou să mă judec și să le arăt că am dreptate”  susține Luca Peter

Acesta a fost surprins IMEDIAT ce a depus la Prefectură actele ce-i atestă nevinovăția. Monica Săsărman, colega de partid a lui Peter îl va apăra în această speță cu USL-iștii care vor să dezbine opoziția…

Cosmin Botezat

Join the Conversation

2 Comments

  1. Mno bravos, Botezel, ti-a iesit iara banu` de-un ness la “Kami”, si-o franzela. Cinste-l pe om cu un ness, daca tot ti-a iesit banul scriind de necazul lui.

  2. Bai anonim mai schimba replica asta ca ne plictisim. Pune neuronul la treaba si scrie ceva mai original, nu numai asta cu ness-ul la Kami si cu franzela. Sigur poti mai mult de-atat. curaj

Leave a comment