Ce leagă Radu Moldovan, nici mințile STRĂLUCITE nu DEZLEAGĂ! ACUM, toți juriștii BUCHISESC!

In ședința ordinară, Radu Moldovan a dat directive clare și i-a pus pe consilierii supleanți să jure credință patriei. Fără ca opoziția să voteze ordinea de zi, USL a obținut majoritatea și a trecut la tăiat și spânzurat: toate proiectele lor au fost votate și imediat au exclus doi consilieri județeni: pe Luca Peter și Ștefan Todea.

PDL-iștii au părăsit sala și se adresează Prefecturii în cazul avizului de legalitate a Hotărârilor de Consiliu Județean. Aceștia sunt convinși că Țintean le dă cu flit și se adresează instanțelor.

Iată cum s-a desfășurat CIRCUL: ora 14.15 Redl citește din Constituție și amenință cu pușcăria dacă nu se îndeplinește o hotărâre definitivă și irevocabilă a Tribunalului, respectiv validarea supleanților USL; ora 14.25 opoziția zice că nimeni nu-i obligă să ridice mâna și NU votează ordinea de zi; ora 14.26 pe baza hotărârii instanței, Radu Moldovan își pune oamenii să jure și îi unge consilieri. Debusolați, PDL-iștii cer pauză de consultări. Ora 14.45 ! consilierii PDL părăsesc ședința. În următoarele 10 minute USL DEFILEAZĂ și toate proiectele trec lejer. BONUS: Todea și Luca Peter sunt EXCLUȘI din CJ. Referitor la această manevră, „meseriașa” în administrație Mica Oprea zice „NO comment”, iar reprezentantul Guvernului în teritoriu, respectiv prefectul Țintean s-a fofilat în a da un răspuns clar.

PDL-iștii se adresează instanței pentru modul în care Radu Moldovan a obținut puterea în CJ și merg pe proceduri. În schimb, președintele CJ zice că el e curat ca un crin și doar a respectat sentința DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ a Tribunalului BN.

Manevra lui Radu Moldovan a creat o speță unică pe MAPAMOND, iar armatele de juriști din Prefectură, Consiliu Judetean, PDL, USL, și judecătorii de la Tribunal își pun mințile la contribuție și caută soluția ideală în acest caz fără precedent, creat la nivelul Consiliului Județean.

Cosmin Botezat

Join the Conversation

4 Comments

  1. Botezel, cheama si tu oamenii la un ness pe Pietonal, la “Kami”. Poate le oferi si o chifla, ceva, daca tot “impusti” leul scriind despre ei.

  2. Hopa, cuvinte noi in voacabularul lui anonim. de la presiunea atmosferica, neuronul lui lucreaza. bravo.

  3. Tavitza, te-a milui si pe tine Botezel cu un ness si-o jumate de chifla, ca-i faci galerie, si nu se cade sa prestezi gratis.

  4. Tavitza, lasa ca-i primi si tu jumate de chifla de la Botezel, sa ai ce molfai. Nu se face sa prestezi gratis.

Leave a comment