FOTO: TV Bistrita a sarbatorit ziua femeii la restaurantul Sheriff

Echipa TV Bistrita si Bistrita Online au sarbatorit in avans ziua de 8 martie, din motive obiective.

O parte din echipa este implicata in aceasta seara in alte doua proiecte, putin mai departe de Bistrita, asa ca s-a schimbat data chefului pentru a se putea implica si distra toata lumea.

Chiar si asa cameramanii de platou Francesca si Dani au lipsit ei fiind implicati in majoratul Liceului cu Program Sportiv, care a fost tot aseara… dar cu toate acestea au ajuns la cheful nostru la ciocnirea sampaniei cu rodii, specialitatea sherifului Viorel Trifan, care a fost amfitrionul nostru aseara, la restaurantul Sheriff de la Unirea.

A fost o seara placuta cu muzica buna, si cu o atmosfera de familie asa cum este de obicei la TV Bistrita.

Le multumesc tuturor colaboratorilor mei pentru implicarea in cele doua proiecte media TV Bistrita si bistritaonline.ro. Femeilor din echipa noastra le doresc la multi ani si o primavara minunnata si regret ca ne-am uitat florile de la barbatii nostri preferati in vaza sherifului. Cu siguranta domnul Trifan va avea mare grija de ele…

v. m. bratfalean

 

Join the Conversation

4 Comments

  1. ce de basici umflate mai are si tv bistrita…a avut dreptate grig ani cand a facut-o basica pe balena aia…..

    1. eu nu inteleg ce atata ofuscare si mai ales jignire cand apare o fata care nu e in tiparul fetelor model ! “basica” sau “balena” cum ii spuneti, fata asta are probabil mai mult potential decat cei care o jignesc; fiecare om trebuie respectat indiferent de ambalaj, dar asta cam greu o sa intre in capul romanilor!

Leave a comment